ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Impact Wrestling 23/3/2017: Χαστούκι με νόημα


Η Karen Jarrett είναι πίσω στο Impact Wrestling και τα έβαλε με τον Josh Matthews. Ασυγκράτητος ο Cody Rhodes. Προβλήματα στο εσωτερικό των DCC.


Ο Davey Richards αντιμετώπισε τον Suicide και ανά τακτά χρονικά διαστήματα έκανε διαλείμματα για να φιλήσει την Angelina Love. Τον αγώνα τον κέρδισε με το Creeping Death.

Οι LAX έπιναν ποτά σε ένα υπόγειο και ο Konnan είπε ότι ήρθε να εκδικηθεί το Impact Wrestling που του έκλεψαν τους τίτλους από το Promotion του στο Μεξικό.

Η Laurel Van Ness σε άθλια κατάσταση είπε ότι μισεί τους πάντες. Η Sienna της είπε ότι πρέπει να μισεί μόνο την Allie και ότι έχει ετοιμάσει μια έκπληξη.

Ο Mahabali Shera συμμάχησε με τους Garza Jr. και Laredo Kid και κέρδισαν τους Fallah Bahh και Idris Abraham, οι οποίοι έκαναν το ντεμπούτο του στο Impact.

Νικητές βγήκαν οι Reno Scum από τον αγώνα με την Decay. H Rosemary έφτυσε κατά λάθος υγρό στον Crazzy Steve και οι Reno Scum εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να κερδίσουν.

O Cody Rhodes επιτέθηκε στον Moose με καρέκλα κατά την είσοδό του και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί κόντρα στον Eli Drake.

Οι DCC έχασαν από τους LAX λόγω λάθους του Kingston. Μετά τον αγώνα τα οι DCC τσακώθηκαν και ο James Storm αποχώρησε μόνος του.

Εντελώς περίεργη εξέλιξη είχε ο αγώνας της ODB με την Rebel. Η Rebel πήγε να χαστουκίσει τον διαιτητή Earl Hebner ο οποίος της έπιασε το χέρι, την κράτησε και την φίλησε. Αργότερα, ο Hebner πήρε το ουίσκι της ODB και ήπιε. Η ODB τον έπιασε και τον φίλησε. Στη συνέχεια κέρδισε την Rebel με TKO.

Απλή προπόνηση έκανε κόντρα στον Jake Holms ο Lashley, καθώς τον κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία.

Η Karen Jarrett επέστρεψε στο Impact και καλωσορίστηκε από τον Jeremy Borash. O EC3 την διέκοψε και με τη σειρά του χώθηκε και ο Josh Matthews, ο οποίος της άσκησε κριτική λέγοντας ότι έχει πάρει κακές αποφάσεις από τότε που ανέλαβε. Η Jarrett ξάφνιασε τον Matthews χαστουκίζοντάς τον.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 23/3/2017

- Ο Davey Richards κέρδισε τον Suicide
- Οι Mahabli Shera, Laredo Kid & Garza Jr. κέρδισαν τους Fallah Bahh & Idris Abraham
- Οι Reno Scum κέρδισαν την Decay
- Οι LAX κέρδισαν τους DCC
- H ODB κέρδισε την Rebel
- Ο Lashley κέρδισε τον Jake Holms

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 23/3/2017: Χαστούκι με νόημα Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top