ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Impact Wrestling 9/3/2017: Ο Alberto El Patron στην κορυφή


Ο Alberto El Patron έκανε το ντεμπούτο του στο Impact και έγινε ο νέος Impact Wrestling World Heavyweight Champion. Ανανεωμένο το Impact υπό τη νέα διοίκηση με νέα πρόσωπα να εμφανίζονται.


Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον Davey Richards και τον Eddie Edwards να δέρνονται μέσα στο κοινό. Χρειάστηκε υπεράνθρωπη προσπάθεια από τους διαιτητές και τους security για να τους σταματήσουν.

Ο Jeremy Borash παρουσιάστηκε ως νέο μέλος της ομάδας σχολιασμού, κάτι που εκνεύρισε τον Josh Matthews, ο οποίος είπε ότι δεν θέλει να γίνει η ομάδα σχολιασμού σαν το Smackdown, όπου έχουν 4 άτομα. Ο Borash τον χαρακτήρισε ασεβή και ο Matthews είπε ότι σε αντίθεση με αυτόν, είχε σαν μέντορα τον Jim Ross και έχει μεταδώσει την Wrestlemania. O Borash του είπε ότι ο Ross τον θεωρεί κόπανο.

Οι Reno Scum έκαναν το ντεμπούτο τους στο Impact και πήραν τη νίκη με αντιπάλους τον Bram και τον Kingston από τους DCC. Μετά τον αγώνα υπήρξε δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο των DCC.

Ο Braxton Sutter, ο Caleb Konley, ο Marshae Rockett και ο DJ Z αγωνίστηκαν σε Fatal Four Way Match για την X-Division. O Sutter κέρδισε με βοήθεια από την Allie. H Laurel Van Ness εμφανίστηκε τρελαμένη στην είσοδο και φώναζε στο ζευγάρι.

Η Rachael Ellering, κόρη του θρυλικού Paul Ellering, έκανε το ντεμπούτο της αλλά ξεκίνησε με ήττα από την Sienna.

Ο Bruce Prichard επέστρεψε στο Impact και είπε ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής για το Impact. O Prichard κάλεσε τον Bobby Lashley και είπε ότι δεν έχει μείνει κανένας αντίπαλος για τον πρωταθλητή. Ο Alberto El Patron εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Impact και προκάλεσε τον Lashley για τον τίτλο. Ο EC3 τον διέκοψε και του είπε ότι πρέπει να παλέψει για να πάρει τον αγώνα. Ο Lashley είπε στον EC3 ότι τον έχει ήδη κερδίσει και δεν δικαιούται αγώνα για τον τίτλο. Ο Prichard όρισε το El Patron vs Lashley για το main event, αφήνοντας στην απ' έξω τον EC3.

Ο Cody Rhodes ζήτησε τον Moose αλλά ο Grand Champion βρισκόταν στην Ιαπωνία. Ο Cody εξακολούθησε να τον προκαλεί και τελικά αποχώρησε.

Ο Dutch Mantell (Zeb Colter στο WWE) εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Impact και είπε ότι θα βοηθήσει να ανέβει το Impact Wrestling. Είπε ότι με το παλιό management δεν υπήρχε ηγεσία και όραμα και ότι ο κόσμος θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο του promotion.

Οι Hardys τηλεμεταφέρθηκαν με τον Vanguard One. Στον προορισμό τους εμφανίστηκαν οι Decay αντί για τους Hardys και πήραν τους Tag Team τίτλους.

Ο Jeremy Borash ανακοίνωσε ότι στις 2 Ιουλίου το Impact Wrestling θα γιορτάσει τα 15 χρόνια του με το Slammiversary.

O Alberto El Patron αναδείχθηκε πρωταθλητής στην πρώτη του βραδιά στο Impact αλλά με αμφισβητούμενο τρόπο. Ο Lashley χτύπησε κατά λάθος τον πρώτο διαιτητή και ήρθε αμέσως δεύτερος. Ο δεύτερος βγήκε εκτός από τον El Patron, ο οποίος τον χτύπησε κατά λάθος. Τότε ξέφυγε η κατάσταση. Ο Lashley έφερε στο ρινγκ την ζώνη αλλά τελικά ο El Patron την χρησιμοποίησε εναντίον του. Με αυτόν τον τρόπο ο El Patron έγινε νέος Impact Wrestling World Heavyweight Champion. Ο τρόπος της νίκης του El Patron εξόργισε τον Lashley.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 9/3/2017

- Οι Reno Scum κέρδισαν τους DCC
- H Sienna κέρδισε την Rachael Ellering
- O Alberto El Patron κέρδισε τον Bobby Lashley (νέος Impact Wrestling World Heavyweight Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 9/3/2017: Ο Alberto El Patron στην κορυφή Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top