ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Στα μαχαίρια JBL και Mauro Ranallo;


Αναφέραμε πως ο Mauro Ranallo πάσχει από διπολική διαταραχή και κατάθλιψη εξού και η απουσία του από το SmackDown Live. Backstage ωστόσο γίνεται χαμός με την μεγαλύτερη αντίδραση να έρχεται από τον JBL.


Ο Ranallo την πρώτη φορά που έχασε το SmackDown ήταν πριν 3 εβδομάδες τότε λόγο καιρού. Πολλοί βγήκαν να τον κριτικάρουν καθώς δεν ήταν σοβαρή δικαιολογία όπως ο Taz και ο JBL. Αργότερα όμως αποκαλύφθηκε πως ο Ranallo πάσχει από κατάθλιψη και χρειαζόταν ιατρική βοήθεια. Το χειρότερο είναι πως όπως φαίνεται θα χάσει και τη WrestleMania 33 αλλά ευχήθηκε στους πάντες καλή επιτυχία.

Ο JBL κατά καιρούς κριτίκαρε τον συμπαρουσιαστή και συχνά μάλωναν στο τουιτερ με αποκορύφωμα τον Δεκέμβριο του 2016 όπου ο JBL τον μπλόκαρε. Ο JBL αναφέρετε ότι θύμωσε περισσότερο όταν έμαθε πως ο Ranallo κέρδισε βραβείο καλύτερου σχολιαστή για 2η συνεχόμενη χρονιά, με τον Mauro να γράφει στο τουίτερ '' η ζήλια είναι βαρύ ναρκωτικό''. Πολλοί πιστεύουν πως η συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν για τον JBL.

Παρασκηνιακά λέγεται πως ο JBL είναι νευριασμένος με τον Mauro και τον κατηγορεί για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Ειδικά του άσκησε βαριά κριτική όταν έλειψε από το πρώτο σόου. Βέβαια λέγεται πως ο JBL απλά παίζει τον χαρακτήρα του και είναι κακός ωστόσο όταν μαθεύτηκε πως ο Ranallo έχασε τα σόου λόγω κατάθλιψης, εκείνος τα έσβησε τα τουιτ και από τότε δεν ξανά έχει σχολιάσει τον συμπαρουσιαστή του. Το κοντινό περιβάλλον του Ranallo κάνει λόγο πως ο JBL δεν φέρεται σωστά και υπάρχει πραγματική κόντρα.

Όσο αναφορά την ανάρρωση του Ranallo, ένας κοντινός του φίλος ανέφερε πως σταδιακά είναι όλο και καλύτερα και άρχισε να του στέλνει αστεία βίντεο που είναι ένα καλό βήμα. Ο ίδιος ο Ranallo ανέφερε πως αν και οι γιατροί τον συμβουλεύουν να βρίσκεται μακριά από τα σόσιαλ μίντια, εκείνος νιώθει την αγάπη όλων και ευχαρίστησε τους πάντες.

Item Reviewed: Στα μαχαίρια JBL και Mauro Ranallo; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top