ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Jeff Hardy: "Δεν ερχόμαστε στο WWE"


Αν και τα περισσότερα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι Hardys θα επιστρέψουν σύντομα στο WWE, ο Jeff Hardy ισχυρίστηκε το ακριβώς αντίθετο σε συνέντευξή του.


Ο Jeff έδωσε συνέντευξη στην οποία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει μαζί με τον Matt στο WWE αλλά όχι άμεσα. Είπε ότι το συμβόλαιο με το Ring Of Honor ισχύει και για το καλοκαίρι και ότι θα συνεχίσουν να δουλεύουν στα indys μέχρι τότε.

Τα λόγια του Jeff για το αν τους προσφέρθηκε συμβόλαιο από το WWE:

"Όχι γιατί πρέπει να περάσει από πολλά τεστ και τα σχετικά. Είναι μια μακρά διαδικασία. Αλλά όχι. Ξέρουμε κάποιους ανθρώπους εκεί και φυσικά αφού γίνει η Wrestlemania, ίσως σε μερικούς μήνες, θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Αλλά δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε ό,τι λέγεται."

Το συμβόλαιο με το Ring Of Honor ισχύει μέχρι το καλοκαίρι:

"Είναι μικρής διάρκειας. Ισχύει για το καλοκαίρι. Το καλό με το ROH είναι ότι μπορούμε να δουλέψουμε και σε άλλα indies. Το TNA ήθελε να σταματήσουμε να παλεύουμε στα indies και εγώ το ευχαριστιέμαι να δουλεύω στην ανεξάρτητη σκηνή. Συναντάς μερικούς τρελούς, ωραίους, ενδιαφέροντες ανθρώπους και τα show πηγαίνουν πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Θα έλεγα ότι η συμφωνία με το Ring Of Honor θα κρατήσει και το καλοκαίρι. Είναι μικρής διάρκειας συμφωνία και θα δούμε πως θα πάει. Θα τεστάρουμε τα νερά για λίγο καιρό και ελπίζω να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της εταιρείας."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Jeff Hardy: "Δεν ερχόμαστε στο WWE" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top