ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Ο πραγματικός λόγος πίσω από την απουσία του Kane


Ο Kane έχει να κάνει τηλεοπτική εμφάνιση στο WWE εδώ και μήνες, με αυτό να έχει ως αποτέλεσμα όλοι να ρωτάνε που βρίσκεται ο "Big Red Machine" χωρίς να παίρνουν απάντηση.


Η τελευταία φορά που εθεάθη ο Kane ήταν στο Smackdown Live στις 22 Νοεμβρίου, όπου έχασε από τον Baron Corbin μέσω DQ.

Ο "Devil's Favourite Demon" δεν ήταν παρών ούτε στο Royal Rumble, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του, δηλαδή από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στο Rumble του 1996.

Όσο για την απουσία του, έχει να κάνει με μία μικρή άδεια, την οποία ζήτησε ο ίδιος λόγω ενός ασφαλιστικού γραφείου που τρέχει μαζί με την γυναίκα του. Η άδεια του δόθηκε αμέσως, μιας και είναι ένας από τους πιο σεβαστούς και συμπαθείς παλαιστές αυτή την στιγμή στην εταιρεία.

Το WWE αντίθετα χαίρετε να του δίνει άδειες όποτε τις ζητάει. Ο λόγος έχει να κάνει με το βαρύ συμβόλαιό του Glenn Jacobs, περίπου 900,000 δολάρια τον χρόνο, ένα ποσό που βάζει στην τσέπη του όμως μόνο όταν πραγματοποιεί κανονικές εμφανίσεις.

Όπως και να' χει το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου και αν λάβουμε υπόψη τις εξωτερικές ασχολίες και την ηλικία του, μάλλον θα είναι και το τελευταίο του.Item Reviewed: Ο πραγματικός λόγος πίσω από την απουσία του Kane Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top