ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Πρόωρα σχέδια για το Main Event της WrestleMania 34


Αν και βρισκόμαστε λίγες μέρες από το μεγαλύτερο σόου της χρονιάς, οι υπεύθυνοι του WWE ήδη σκέφτονται το main event της WrestleMania 34.

Το ματς που σκέφτονται ήδη από τώρα είναι μια επανάληψη του main event της WrestleMania 31, δηλαδή Brock Lesnar vs Roman Reigns αυτή τη φορά για τον τίτλο Universal. Το ότι σκεφτονται αυτό το ματς οι υπεύθυνοι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Reigns θα νικήσει τον Taker ή ότι ο Lesnar θα κρατήσει τον τίτλο για ένα χρόνο.

Το μακροπρόθεσμο σχέδιο του WWE είναι να κάνει το τοπ πρόσωπο που θα κουβαλάει την εταιρία και θα επευφημεί το κοινό όπως παλαιότερα οι Rock και Stone Cold. Ωστόσο ακόμα περισσότερο το WWE θέλει να κάνει τον Reigns τον νέο John Cena ασχέτως από την αντίδραση του κοινού. Το σχέδιο λοιπόν έχει το WWE να χτίζει τον Reigns για έναν ολόκληρο χρόνο και να στεφτεί πρωταθλητής στη WrestleMania 34. Μελλοντικά θέλει τον Reigns να είναι το τοπ πρόσωπο ακόμα και όταν δεν έχει τον τίτλο.

Όσο αναφορά τον Lesnar, το πλάνο είναι να δουλέψει περισσότερες ημερομηνίες μιας και είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του. Αν και δεν θα δουλέψει ξανά full time στην εταιρία, θα κάνει της περισσότερες εμφανίσεις που έχει κάνει ποτέ σε ένα χρόνο. Το WWE δεν περιμένει τον Lesnar να ανανεώσει μιας και ο ίδιος είχε πει ότι έχει άλλα σχέδια μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς και φυσικά τα πάντα μπορούν να αλλάξουν σε ένα χρόνο. Μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Item Reviewed: Πρόωρα σχέδια για το Main Event της WrestleMania 34 Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top