ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Ο πραγματικός λόγος της απουσίας του Mauro Ranallo


Για 2 συνεχόμενες εβδομάδες ο Mauro Ranallo ήταν απών από το Smackdown Live και ο λόγος είναι σοβαρότερος από αυτόν που γνωρίζαμε αρχικά.


Την πρώτη εβδομάδα της απουσίας του σχολιαστή ως λόγος παρουσιάστηκαν οι άσχημες καιρικές που εμπόδισαν το ταξίδι του στην πόλη που γινόταν το Smackdown. Την δεύτερη εβδομάδα ο Tom Philips ανέφερε ότι ο Ranallo είναι άρρωστος.

Το κλειστό περιβάλλον του Ranallo αναφέρει ότι ο σχολιαστής περνάει βαριάς μορφής κατάθλιψη. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι η κατάστασή του παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης τις τελευταίες ημέρες.

Είναι γνωστό ότι ο Mauro Ranallo πάσχει από διπολική διαταραχή. Ο ίδιος έχει μιλήσει ανοιχτά για τη νόσο του και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που περνάει από το στάδιο της κατάθλιψης.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ο πραγματικός λόγος της απουσίας του Mauro Ranallo Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top