ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΣΗΜΟ: Επιστρέφει για το Middleweight Title ο Georges St. Pierre


Το UFC ανακοίνωσε επίσημα πως ο Georges St. Pierre θα διεκδικήσει τον Middleweight τίτλο του Michael Bisping στην επιστροφή του.

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι ο GSP υπέγραψε νέο συμβόλαιο αλλά ο αντίπαλός του δεν είχε γίνει γνωστός, αν και το πιο πιθανό ήταν να αντιμετωπίσει τον Bisping. Έτσι και έγινε τελικά, αφού ο πρώην Welterweight Champion θα επιστρέψει για να διεκδικήσει τον τίτλο της Middleweight Division.

Η ημερομηνία και το show στο οποίο θα γίνει ο αγώνας δεν έγιναν γνωστά. Ο St. Pierre πρέπει πρώτα να περάσει 4 μήνες ντόπινγκ τεστ, άρα η αναμέτρηση δεν θα πραγματοποιηθεί πριν τον Ιούλιο.

Ο 35χρονος St. Pierre θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2013, όταν αποφάσισε να πάρει ένα μεγάλο διάλειμμα παρά το γεγονός ότι ήταν Welterweight Champion. Ο Bisping θα υπερασπιστεί για δεύτερη φορά το Middleweight Title που κατέκτησε στο UFC 199. Στην πρώτη υπεράσπιση στο UFC 204 κέρδισε τον Dan Henderson με ομόφωνη απόφαση.


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ΕΠΙΣΗΜΟ: Επιστρέφει για το Middleweight Title ο Georges St. Pierre Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top