ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Άκυρο το Nurmagomedov vs Ferguson στο UFC 209


Ένα γερό πλήγμα στην κάρτα του UFC 209 δέχτηκε το promotion καθώς ο αγώνας για το Interim Lightweight Championship ακυρώθηκε μόλις μία μέρα πριν το PPV.

Το κόψιμο κιλών είναι μια εξαιρετικά επίπονη διαδικασία για τους MMA Fighters και ο Khabib Nurmagomedov δεν άντεξε. Το πρωί της Παρασκευής διακομίστηκε σε νοσοκομείο και αναγκαστικά ο αγώνας του με τον Tony Ferguson ακυρώθηκε.

Το UFC έριξε το φταίξιμο για την ακύρωση του αγώνα στην ομάδα του Nurmagomedov, επειδή πήραν την ευθύνη να τον πάνε μόνοι τους στο νοσοκομείο χωρίς να ενημερώσουν το UFC. Αν είχαν επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του promotion και τον είχε δει το δικό τους ιατρικό team θα μπορούσαν να σώσουν τον αγώνα.

Στον Ferguson προσφέρθηκε αγώνας με διαφορετικό αντίπαλο αλλά ο 'El Cucuy' απέρριψε την πρόταση. Ο λόγος; Τα προσφερόμενα χρήματα ήταν πολύ λιγότερα σε σχέση με αυτά που θα έπαιρνε αν αντιμετώπιζε τον Nurmagomedov.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Άκυρο το Nurmagomedov vs Ferguson στο UFC 209 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top