ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

NXT 1/3/2017: Οι Revival αποφασίζουν


Οι Revival εμπόδισαν τους DIY από το να γίνουν πρωταθλητές και τα έβαλαν και με τους Authors Of Pain. Παρέμεινε NXT Women's Champion η Asuka. Βλέπει τον τίτλο η Ember Moon. Bobby Roode vs Kassius Ohno σε 2 εβδομάδες.


O Patrick Clark κέρδισε τον πρώτο αγώνα του επεισοδίου. Αντίπαλός του ήταν ο Sean Maluta.

O Eric Young προκάλεσε τον Tye Dillinger σε αγώνα μεταξύ τους.

Η Asuka κέρδισε την Peyton Royce με το Asuka Lock για να παραμείνει NXT Champion. Μετά τον αγώνα, η Billie Kay και η Royce επιτέθηκαν στην Asuka εστιάζοντας στον αριστερό ώμο της. Η Ember Moon την έσωσε και έπειτα είχε staredown με την πρωταθλήτρια.

O William Regal ανακοίνωσε ότι ο Bobby Roode θα υπερασπιστεί το NXT Championship στις 15 Μαρτίου κόντρα στον Kassius Ohno.

Οι DIY ήταν κοντά στη νίκη επί των Authors Of Pain αλλά λογάριαζαν χωρίς τους Revival. Οι Dash Dawson και Scott Dawson επιτέθηκαν στους διεκδικητές για να προκαλέσουν το DQ. Στη συνέχεια έβγαλαν εκτός μάχης και τους Authors Of Pain.

Αποτελέσματα NXT 1/3/2017

- Ο Patrick Clark κέρδισε τον Sean Maluta
- Η Asuka κέρδισε την Peyton Royce (παρέμεινε NXT Women's Champion)
- Οι DIY κέρδισαν τους Authors Of Pain με DQ (οι Authors Of Pain παρέμειναν NXT Tag Team Champions)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 1/3/2017: Οι Revival αποφασίζουν Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top