ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

NXT 15/3/2017: Ρεβάνς στο Orlando


Θα τα πουν ξανά στο main event του NXT Takeover: Orlando ο Bobby Roode και ο Shinsuke Nakamura. Revival και DIY θα διεκδικήσουν το NXT Tag Team Championship των Authors Of Pain στο Takeover.


Οι Ealy Brothers θέλησαν να τα βάλουν με τους Authors Of Pain αλλά γνώρισαν από πρώτο χέρι την δύναμη των πρωταθλητών και ηττήθηκαν. Μετά τον αγώνα ο Paul Ellering είπε ότι οι Revival είναι οι επόμενοι στο βιβλίο της καταστροφής. Οι DIY τον διέκοψαν και είπαν ότι δικαιούνται αγώνα για τους τίτλους. Οι Revival τους διέκοψαν και ισχυρίστηκαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών. Ο William Regal ανακοίνωσε ότι οι τρεις ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για τους τίτλους σε Triple Threat Elimination Match στο NXT Takeover: Orlando.

Η Nikki Cross κέρδισε την Macey Estrella με 6 (!) συνεχόμενα Swinging Neckbreaker. Μετά τον αγώνα ο No Way Jose και ο Tye Dillinger επιτέθηκαν στην Sanity αλλά σύντομα η φατρία αντέστρεψε την κατάσταση και επικράτησε στον καβγά.

Ο Bobby Roode και ο Kassius Ohno αγωνίστηκαν για το ποιος θα αντιμετωπίσει ως πρωταθλητής τον Shinsuke Nakamura στο Takeover: Orlando. Τελικά, ο Roode θα το κάνει αφού κέρδισε με Glorious DDT και παρέμεινε NXT Champion.

Αποτελέσματα NXT 15/3/2017

- Οι Authors Of Pain κέρδισαν τους Ealy Brothers
- Η Nikki Cross κέρδισε την Macey Estrella
- O Bobby Roode κέρδισε τον Kassius Ohno (παρέμεινε NXT Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 15/3/2017: Ρεβάνς στο Orlando Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top