ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

NXT 22/3/2017: Απρόσμενη βοήθεια


Οι Tye Dillinger, Roderick Strong και No Way Jose βρήκαν βοήθεια από το πουθενά στον πόλεμο με την Sanity. Επιθετική η Asuka. Τα ρισκάρουν όλα Elias Samson και Kassius Ohno.


Οι Andrade Almas και Oney Lorcan άνοιξαν το επεισόδιο με έναν πολύ ωραίο αγώνα, με τον "Cien" να παίρνει τη νίκη με Hammerlock DDT.

H Asuka έστειλε μήνυμα στην Ember Moon καθώς κέρδισε την Priscilla αγωνιζόμενη με μεγάλη επιθετικότητα.

Ο Elias Samson διέκοψε συνέντευξη του Kassius Ohno και τον εκνεύρισε. Ο Ohno τον προκάλεσε σε αγώνα, με τον ηττημένο να εγκαταλείπει το NXT. O Samson δέχτηκε.

Ο αγώνας της Sanity με τους Tye Dillinger, Roderick Strong και No Way Jose ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή. Όλοι οι αγωνιζόμενοι μπήκαν στο ρινγκ και ο διαιτητής έληξε τον αγώνα. Η Nikki Cross επιτέθηκε στον Tye Dillinger αλλά μια άγνωστη γυναίκα της επιτέθηκε και βοήθησε τους Dillinger, Strong και Jose να καθαρίσουν το ρινγκ.

Αποτελέσματα NXT 22/3/2017

- Ο Andrade Almas κέρδισε τον Oney Lorcan
- H Asuka κέρδισε την Priscilla
- O αγώνας Sanity vs Tye Dillinger, Roderick Strong & No Way Jose κρίθηκε No Contest

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 22/3/2017: Απρόσμενη βοήθεια Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top