ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

NXT 29/3/2017: Αντίο Elias Samson


O Kassius Ohno κέρδισε τον Elias Samson και τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το NXT. Υπέγραψαν το συμβόλαιο για το Takeover: Orlando η Asuka και η Ember Moon.


Το επεισόδιο ξεκίνησε με Triple Threat του Johnny Gargano, του Dash Wilder και του Akam. O Scott Dawson παρενέβη απασχολώντας τον Akam και ο Wilder βρήκε την ευκαιρία για να πάρει τη νίκη κάνοντας pin στον Gargano.

Οι Heavy Machinery βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους Jonathan Ortagun και Mike Marshall και επιβλήθηκαν με χαρακτηριστική ευκολία.

H Asuka και η Ember Moon υπέγραψαν το συμβόλαιο για τον αγώνα τους στο Takeover: Orlando σε ένα γραφείο. Η Ember είπε ότι το πεπρωμένο της είναι να εκθρονίσει την Asuka. H Asuka της είπε ότι δεν είναι έτοιμη και η Ember απάντησε ότι είναι έτοιμη εδώ και πολύ καιρό.

Ο Kassius Ohno κράτησε την θέση του στο NXT κόντρα στον Elias Samson. O Ohno πήρε τη νίκη με Death By Elbow και ανάγκασε τον Samson να αποχωρήσει από το NXT. O Samson σοκαρισμένος δεν ήθελε να φύγει. Οι security τον έπιασαν κι ο Samson είπε ότι θα φύγει αρκεί να του δώσουν την κιθάρα του. Ο Ohno άρπαξε την κιθάρα και την έσπασε.

Αποτελέσματα NXT 28/3/2017

- Ο Dash Wilder κέρδισε τους Johnny Gargano και Akam
- Οι Heavy Machinery κέρδισαν τους Jonathan Ortagun & Mike Marshall
- O Kassius Ohno κέρδισε τον Elias Samson

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 29/3/2017: Αντίο Elias Samson Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top