ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

NXT 8/3/2017: Επέστρεψε ο Nakamura


O Shinsuke Nakamura αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά το NXT Takeover: San Antonio και επικράτησε του TJ Perkins. Τραυματίστηκε η Billie Kay. Διατηρεί το πάνω χέρι η Sanity στην κόντρα με τον Tye Dillinger.


Ο Eric Young παρουσιάστηκε μόνος του για να αντιμετωπίσει τον Tye Dillinger αλλά του είχε μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Sanity εμφανίστηκε έχοντας δείρει τον Roderick Strong. O Dillinger και ο No Way Jose πήγαν να τα βάλουν με τη Sanity αλλά η αριθμητική υπεροχή της φατρίας υπερίσχυσε.

Στον πρώτο αγώνα του επεισοδίου ο Andrade 'Cien' Almas επικράτησε του Hoho Lun με Hammerlock DDT.

Η Billie Kay, έχοντας και τη βοήθεια της Peyton Royce, επικρατούσε της Ember Moon για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα τους. Στο τέλος, όμως, η Ember αντέστρεψε την κατάσταση και πήρε τη νίκη με το Eclipse. Το finisher της Ember τραυμάτισε τον σβέρκο της Billie Kay.

Οι Ealy Brothers ετοιμάζονταν για αγώνα με τους Revival όταν δέχτηκαν επίθεση από τους Authors Of Pain. Οι πρωταθλητές κυνήγησαν και τους Revival αλλά δεν τους πρόλαβαν.

Ο Kassius Ohno έδωσε συνέντευξη και είπε ότι μετά τους τίτλους που έχει κερδίσει παντού, του έχει μείνει ο τίτλος του NXT. Σε δική του συνέντευξη, ο Bobby Roode είπε ότι θα ξεφορτωθεί τον Ohno και θα συνεχίσει το έργο του για να κάνει το NXT "Glorious".

O Shinsuke Nakamura επέστρεψε με αντίπαλο τον TJ Perkins. Οι δύο superstars προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη με submissions αλλά τελικά ο Nakamura κέρδισε με το Kinshasa. Μετά τον αγώνα ο William Regal ανακοίνωσε ότι ο νικητής του αγώνα του Bobby Roode με τον Kassius Ohno θα αντιμετωπίσει τον Nakamura στο NXT Takeover: Orlando.

Αποτελέσματα NXT 8/3/2017

- Ο Andrade Almas κέρδισε τον Hoho Lun
- Η Ember Moon κέρδισε την Billie Kay
- O Shinsuke Nakamura κέρδισε τον TJ Perkins

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 8/3/2017: Επέστρεψε ο Nakamura Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top