ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Paige - Θα της βγει σε καλό... το sextape!

Η παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και γενικότερα της ιδιωτικής ζωής αποτελεί ένα σοβαρό αδίκημα. Το WWE οφείλει να στηρίξει την Paige, μια wrestler, η οποία φημίζεται για την πολυτάραχη ζωή της, αλλά στην περίπτωση του «sextape» δεν υπάρχει ίχνος φταιξίματος από την πλευρά της. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Όλοι οι άνθρωποι κρατούν ορισμένα πράγματα... απόρρητα. Για τον εαυτό τους. Δεν τα κοινοποιούν στα social media. Δεν τα μοιράζονται - ίσως - και με τους καλύτερους τους φίλους. Και... εντάξει, η Paige δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που γύρισε sex tape. Άλλωστε, είναι και της μόδας.

Να καταλάβουμε ότι ένα άτομο, που βιώνει δύσκολες καταστάσεις, θα μπορούσε να προβεί σε ακραίες αποφάσεις, μετά την παράβαση της ιδιωτικής του ζωής. Ευτυχώς, που η Paige έχει κατακτήσει τον κόσμο μέσα από το WWE... και δεν πληγώθηκε, αλλά μονάχα γρατζουνίστηκε από το «χτύπημα» των χάκερ.

Και εδώ έρχεται το WWE. Οφείλει να την στηρίξει, διότι δεν δημοσιεύτηκε τίποτα από δικά της πρωτοβουλία. Μην πω να της δώσει και ένα push, για να δείξει χαρακτήρα μεγάλου promotion. Ειδικά και τώρα, που είναι η πιο «καυτή» περσόνα στην βιομηχανία του wrestling.

Φυσικά, για να μην είμαι άδικος, το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τον Xavier Woods της New Day. Όσον αφορά τον Brad Maddox... δεν θυμόμουν ότι υπάρχει / υπήρχε καν στην εταιρεία του Κονέκτικατ.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Paige - Θα της βγει σε καλό... το sextape! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top