ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

RAW 13/3/2017: Η αποτυχημένη επιστροφή του Architect!


Εμφάνιση με λίγο νόημα από τον Lesnar, βαριά λόγια από τον Reings και τους Triple H - Foley. Δεν υπήρξε νικητής για νούμερο 1 διεκδικητές για τα Tag Titles. Ξέσπασε εναντίον της Charlotte η Dana Brooke. Το πάνω χέρι υπέρ του Jericho ο Owens. Υγιής φαίνεται ο Rollins αλλά πλήρωσε ακριβά την πρόωρη επιστροφή εξαιτίας του Hunter.


Το σόου ξεκινά με την μουσική του Lesnar και ένα παθιασμένο πρόμο του Heyman για το πως θα διαλύσει τον Goldberg ο πελάτης του.

Η Stephanie βρίσκεται backstage και λέει στον Foley πως πρέπει να απολύσει κάποιον μέχρι το τέλος της βραδιάς για να φύγουν τα ''περιττά κιλά'' από το ρόστερ. Καθ' όλη τη βραδιά ο Foley βρίσκεται backstage και σκέφτεται τι να κάνει.

Η Sasha νίκησε την Dana Brooke σε 2 λεπτά με roll up αλλά κράτησε και τα ρούχα της Dana για να τα καταφέρει.
Μετά το ματς η Charlotte τα πήρε και είπε πως ξεφορτώνεται την Dana για πάντα. Πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πρόταση της όμως, η Dana της επιτέθηκε και λίγο έλειψε να της ξεριζώσει το μαλλί. Κατάφερε να ξεφύγει η Charlotte σοκαρισμένη.

Οι Brian Kendrick και Tony Neese νίκησαν τους TJ Perkins και Akira Tozawa όταν ο Neese έκανε roll up τον Perkins και πάλι κράτησε τα ρούχα για το πιν. Ίδιο με αυτό που έκανε η Sasha αμέσως πριν δηλαδή..

Πριν το Owens & Samoa Joe vs Jericho & Zayn ξεκινήσει ο Owens πήρε το μικρόφωνο και μεταξύ άλλων είπε πως ούτε ο Jericho τον είχε φίλο αλλά ήθελε να έρθει κοντά του για να πάρει το τίτλο Universal. Στη WrestleMania 33 όμως εκείνος θα πάρει τον τίτλο του Jericho.

Το ματς έληξε με DQ όταν ο Owens μαζί με τον Joe ξεφορτώθηκαν τον Zayn και πλάκωσαν τον Jericho μαζί.

Ο αγώνας για τη νούμερο 1 διεκδίκηση των Tag τίτλων έληξε σε No Contest διότι επιτέθηκαν και στις δύο ομάδες οι Gallows & Anderson. Αργότερα Backstage ο Foley τους ενημέρωσε πως θα παίξουν Triple Threat στη WrestleMania για αυτό που κάνανε.

Το Jinder Mahal vs Roman Reigns είχε μηδαμινό ενδιαφέρον αλλά απέκτησε λίγο όταν ακούστηκε η καμπάνα του Taker για να αποσπάσει την προσοχή του Reigns. Ωστόσο εκείνος πάλι νίκησε με Superman Punch.
Μετά πήρε το μικρόφωνο και είπε πως δεν παίζει σήμερα και κάλεσε τον Undertaker να έρθει στο ρινγκ σαν άντρας. Μετά από μερικά λεπτά εμφανίστηκε ο Shawn Michaels με μεγάλη αντίδραση του κοινού.
Ο Michales υπενθύμισε στον Reigns πως τόσο κοντά στη WrestleMania ο Taker κάνει mind games και φαίνεται ότι επηρεάζουν τον Roman. Εκείνος είπε πως με όλο το σεβασμό ο Taker έστειλε στη σύνταξη τον HBK, και ο Roman θα στείλει στη σύνταξη τον Taker.
Μετά καθώς ανέβαινε στη ράμπα του επιτέθηκε ο Strowman και τον πέταξε 10 μέτρα πίσω.

Ο Austin Aries νίκησε τον Daivari μετά από μεγάλο elbow στο κεφάλι.

Ο Big Show διέλυσε με 3 chokeslam τον Titus O' Neil. Ο Show επίσης ανακοινώθηκε για το Andre the Giant battle royal οπότε το ματς του με τον Shaq έχει σοβαρές αμφιβολίες.

Στο τελικό μέρος του σόου, ήρθε η ώρα για την μεγάλη απόφαση του Foley να απολύσει κάποιον. Η Stephanie λέει στον Foley να μας ανακοινώσει την απόφαση του και εκείνος επιλέγει.. την Stephanie MacMahon! Μετά από μια τεράστια αντίδραση του κοινού, εκείνη του λέει πως δεν έχει την δύναμη να το κάνει αυτό. Ο Foley θυμώνει και λέει πως μόνο αυτή αξίζει να φύγει καθώς κάνει ότι γουστάρει μαζί με τον άντρα της. Τον διακόπτει η μουσική του Triple H ο οποίος ανταλλάσσει βαριές προσβολές με τον Foley για το σώμα του και σε κάποια φάση αναφέρει τα παιδιά του Foley και πως κινδυνεύουν να απολυθούν εξαιτίας του. Του λέει να φύγει από το ρινγκ και να χαίρεται που έχει δουλειά ακόμα. Ο Foley στέκεται στην άκρη του ρινγκ και δεν φεύγει και πάει να τον πετάξει έξω ο Hunter, αλλά ο Foley του χώνει τον Mr Socko στο λαιμό και τον σώζει η Stephanie με low blow. Ο Triple H τα παίρνει και πάει να αποτελειώσει τον Foley, αλλά ακούγεται η μουσική του Seth Rollins. Εκείνος μπαίνει μέσα με την πατερίτσα αλλά την πετάει και το κοινό τρελαίνεται. ορμάει στο ρινγκ και γίνεται χαμός και πετάει έξω τον Triple H. Τελικά παίρνει το πάνω χέρι ο Game και με την πατερίτσα χτυπάει διαρκώς το πόδι του Rollins. Το RAW κλείνει με έναν διαλυμένο Rollins και τον Triple H να γελάει.

Αποτελέσματα RAW 13/3/2017:

- Η Sasha Banks νίκησε την Dana Brooke
- Οι Brian Kendrick & Tony Neese νίκησαν τους TJ Perkins & Akira Tozawa
- Οι Zayn & Jericho νίκησαν τους Joe & Owens με DQ
- Το Enzo & Cass vs Cesaro & Sheamus έληξε σε No Contest
- Ο Roman Reigns νίκησε τον Jinder Mahal
- Ο Austin Aries νίκησε τον Daivari
- Ο Big Show νίκησε τον Titus O' Neil
- H Bayley νίκησε την Nia Jax με DQ

Item Reviewed: RAW 13/3/2017: Η αποτυχημένη επιστροφή του Architect! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top