ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

RAW 27/3/2017: Ο Goldberg έχει το ''νούμερο'' του Lesnar


Σημαντικές εξελίξεις στο RAW. Ωραία συνάντηση στο ρινγκ μεταξύ Taker - Reigns, ο Goldberg ακόμα δέρνει τον Lesnar χαλαρά, ωραίο contract signing μεταξύ Triple H - Rollins. Στο Andre the Giant battle royal ο Zayn και o Strowman. Έξι ημέρες μείνανε για τη WrestleMania!Το σόου ξεκινάει με την Bayley. Το ματς στη WrestleMania τελικά θα είναι elimination ματς. Την διακόπτει η Charlotte και ύστερα η Sasha. Τέλος εμφανίζεται η Nia Jax και ξεσπάει καβγάς, και γίνεται ένα Tag Team ματς. Την νίκη παίρνουν οι Sasha & Bayley. Στο τέλος τους διαλύει όλους η Nia και κρατάει ψηλά τον τίτλο.

Ο Austin Aries νίκησε τον Noam Dar (αν και είχε τη βοήθεια της Alicia Fox) και κοιτούσε τον Neville που ήταν σχολιαστής.

Σειρά είχε το πολύ ωραίο contract signing με ωραία πρόμο από τις δύο μεριές. Ειδικά ο Rollins εξήγησε τον λόγο που θέλει την εκδίκηση του. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν και μετά έπεσε ξύλο με τον Rollins να καταφέρνει να βγάζει εκτός ρινγκ τον Triple H.

Ο Big Show καθάρισε το ρινγκ σε ένα over the top rope challenge εναντίον του Jinder Mahal αφού του επιτέθηκαν πολλοί άλλοι σούπερσταρ και μετά βγήκε ο Strowman και κοιτιόντουσαν σε ένα preview από το τι θα γίνει στη WrestleMania 33.

Ο Neville νίκησε τον Jack Gallagher και εμφανίστηκε ο Aries με τους New Day κοροϊδεύοντας τον Neville.

Ο Reigns εμφανίζεται στο ριγνκ και τρώει μεγάλη γιούχα. Μας θυμίζει ότι νίκησε το Rumble σε αυτή την πόλη και τρώει ακόμα μεγαλύτερη γιούχα. Το ωραίο στο πρόμο του Reigns είναι πως χρησιμοποίησε heel τακτικές δηλαδή μιλούσε με θυμό και απότομα έστω και για λίγο. Στην οθόνη εμφανίστηκε ο Taker να σκάβει τον τάφο του Reigns και να μιλάει για το τέλος του. Τελικά εμφανίστηκε στο ρινγκ και είπε το rest in peace. Τέλος, ανέβασε τα χέρια ψηλά και τα κατέβασε σιγά σιγά και μαζί σβήνανε και τα φώτα.

Οι tag team ομάδες πλακώθηκαν χωρίς ματς και τέλος στάθηκαν όρθιοι οι Club.

Ο Zayn κατάφερε να νικήσει τον Owens με παρεμβάσεις των Jericho και Samoa Joe με roll-up. Επιτέλους μετά από πολλούς μήνες μετά ο Jericho έβαλε τον Owens στη λίστα και το κοινό τρελάθηκε.

Το τέλος της βραδιάς είχε ακόμα ένα μακρόσυρτο πρόμο του Heyman με τον Lesnar να μην κάνει τίποτα. Μιλούσε για το ότι ο τίτλος Universal είναι το άγιο δισκοπότηρο και το θέλει όσο τίποτα. Την κατάσταση έσωσε ο Goldberg που όρμηξε στον Lesnar και τον έκανε Spear έξω από το ρινγκ. Μετά μπήκε μέσα, έσκισε την μπλούζα του και πανηγύρισε με το κοινό.

Αποτελέσματα RAW 27/3/2017:

-Ο Austin Aries νίκησε τον Noam Dar
-O Neville νίκησε τον Jack Gallagher
-O Sami Zayn νίκησε τον Kevin Owens

Item Reviewed: RAW 27/3/2017: Ο Goldberg έχει το ''νούμερο'' του Lesnar Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top