ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

RAW 6/3/2017: Ο Undertaker ήρθε να διεκδικήσει την ''αυλή'' του


Η μεγάλη επιστροφή του Taker έγινε και έβαλε στο βλέμμα τον Reigns. Επίσημο το Owens vs Jericho. Επίσημο και το ματς των γυναικών. Εξελίξεις για τα Tag Team και μεγάλη συνάντηση εντός του ρινγκ μεταξύ των Lesnar και Goldberg. Ξέσπασε εναντίων του Neville ο Austin Aries.Το RAW ξεκινάει με τον Y2J με μεγάλη αντίδραση του κοινού και καλεί έξω τον Owens να του εξηγήσει γιατί τον πρόδωσε 3 βδομάδες πριν. Ο Owens βγήκε και αφού τον πίεσε ο Jericho, ξέσπασε και εξήγησε ότι ο Triple H του είπε να κρατήσει τον τίτλο με κάθε κόστος και έτσι κοίταξε γύρω του και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Jericho καθώς τα έχει όλα αλλά είναι και ευκολόπιστος. Ο Jericho με ωραίες ατάκες πρότεινε ματς μεταξύ τους στη WrestleMania, ο Owens δέχτηκε αλλά θα είναι για το Unites States Title (για το Universal τίτλο έχει remats όποτε θέλει), συμφώνησαν σε όλα και έγινε επίσημο.
Ο Y2J λέει για ποιο λόγο να περιμένουν μέχρι τότε και πρότεινε να πλακωθούν τώρα και ο Owens χωρίς δεύτερη σκέψη όρμηξε στο ρινγκ αλλά ήρθε και από πίσω ο Samoa Joe. Τελικά ήρθε για βοήθεια ο Sami Zayn και άδειασαν το ρινγκ.

Το αμέσως επόμενο ματς ήταν Owens vs Zayn (πάλι). Νίκησε σχετικά γρήγορα ο Owens με pop up powerbomb.

Ο Neville νίκησε τον Rich Swann και κράτησε το Cruiserweight Title και μετά το ματς του πήρε συνέντευξη ο Austin Aries. Τα αίματα άναψαν μεταξύ τους καθώς το κοινό φώναζε για τον Aries και τελικά ο AA ξάπλωσε τον Neville με forearm και το κοινό ξέσπασε.

Ο νέος Universal Champion Goldberg έκανε την είσοδο του και πριν καλά καλά μιλήσει, τον διέκοψε ο Heyman και είπε ότι δεν ήρθε μόνος. Ο Lesnar  εμφανίστηκε και μπήκε στο ρινγκ και ο Heyman ανέφερε λόγους για τους οποίους ο Beast θα έδινε το χέρι του ως συγχαρητήρια για την νίκη του Goldberg. Στο τέλος ο Heyman είπε πως ο Lesnar θα κάνει τον Goldberg την π**ανα του. Αυτό αφαίρεσε την προσοχή του Goldberg και του έκανε αμέσως F5 ο Lesnar.

To rematch των Enzo & Cass έληξε με DQ καθώς ενεπλάκησαν οι Cesaro & Sheamus. Έπεσε ξύλο και έμειναν όρθιοι οι Cesaro & Sheamus. Ανακοινώθηκε πως την επόμενη εβδομάδα, ο νικητής του Enzo & Cass vs Cesaro & Sheamus θα παλέψει με τους Gallows & Anderson στη WrestleMania.

Ο Akira Tozawa νίκησε τον Daivari και μετά βγήκε ο Kendrick και του πρόσφερε ακόμα ένα μάθημα.

Οι New Day νίκησαν τους Shining Stars σε 2 λεπτά.

Στη συνέχεια ο Foley κάλεσε τις Sasha Banks και Bayley στο ρινγκ και πρότεινε ματς μεταξύ τους στη WrestleMania. Φυσικά αντέδρασε η Charlotte και την υποστήριξε και η Stephanie ότι θα πάρει rematch στο μεγάλο σόου επειδή την κλέψανε στο Fast Lane. Ο Foley είπε πως και η Banks αξίζει να βρίσκεται στην εικόνα του τίτλου και τελικά αν η Banks νικήσει την Bayley τώρα τότε το ματς θα είναι Triple Threat.

Τελικά έτσι έγινε με την Banks να κάνει Bank Statement και να νικάει.

Ο Triple H εμφανίστηκε μέσω δορυφόρου και είπε πως αν εμφανιστεί ο Rollins πέρα από τις οδηγίες των γιατρών, τότε θα τον διαλύσει.

Ο Samoa Joe νίκησε τον Jericho με Count Out καθώς του έκανε το Coquina Clutch έξω από το ρινγκ. Μετά τον έβαλε μέσα να τον δείρει περισσότερο αλλά έφαγε Codebreaker από το πουθενά.

Στο τέλος του σόου εμφανίστηκε ο Braun Strowman και κάλεσε έξω τον Reigns. Είπε πως δεν χρειάζεται ματς και πως ο Big Dog στάθηκε τυχερός. Απλά πρέπει να βγει έξω και να τον διαλύσει. Ακούστηκε η μουσική του Reigns, όμως την διέκοψε η καμπάνα του Undertaker. Τότε βγήκε έξω ο Deadman και το κοινό τρελάθηκε. Μπήκε στο ρινγκ και έκανε staredown με τον Strowman και το κοινό φώναζε ''Holy Sh*t. Εκείνος έκανε μερικά βήματα προς τα πίσω και τελικά βγήκε από το ρινγκ και έφυγε. Μετά ακούστηκε η μουσική του Taker και πήγε να κάνει την έξοδο του αλλά τον διέκοψε ο Reigns. Είπε πως ο Braun κάλεσε αυτόν έξω, όχι τον Taker. Είπε μετά ''με όλο τον σεβασμό, αυτή είναι η δική μου αυλή τώρα.'' Ο Taker κοίταξε την πινακίδα της WrestleMania και μετά έκανε ένα μεγάλο Chokeslam στον Reigns. Το σόου έκλεισε με τον Taker να σηκώνει την γροθιά του στη ράμπα.

Αποτελέσματα RAW 6/3/2017:

-Kevin Owens νίκησε τον Sami Zayn
-Neville νίκησε τον Rich Swann και κράτησε την Cruiserweight ζώνη
-Gallows & Anderson νίκησαν τους Enzo & Cass με DQ
-Akira Tozawa νίκησε τον Daivari
-New Day νίκησαν τους Shining Stars
-Sasha Banks νίκησε την Bayley
-Samoa Joe νίκησε τον Chris Jericho με Count-out

Item Reviewed: RAW 6/3/2017: Ο Undertaker ήρθε να διεκδικήσει την ''αυλή'' του Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top