ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

RAW-Smackdown Live: Έρχεται μεγάλο trade μετά την Wrestlemania


Η πρώτη βδομάδα μετά την Wrestlemania παραδοσιακά είναι εντυπωσιακή και περιέχει αρκετές αλλαγές ή εμφανίσεις νέων Superstars.


Αυτή τη χρονιά φαίνεται ότι οι ιθύνοντες του WWE θέλουν να «ταράξουν» τα νερά με μία ανταλλαγή ανάμεσα στα δύο brands.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CageSideSeats.com, ο AJ Styles μετά την Wrestlemania 33 θα μεταφερθεί στο RAW, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο αγώνας του με τον Shane McMahon μπορεί να είναι ο τελευταίος του για το «μπλε» show.

Στον αντίποδα, ο Roman Reigns φημολογείται ότι θα βρεθεί στο Smackdown Live, αν και το σενάριο που τον θέλει να αντιμετωπίζει τον Brock Lesnar στην Wrestlemania 34 για το Universal Championship εξακολουθεί να εξετάζεται σοβαρά από το promotion.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: RAW-Smackdown Live: Έρχεται μεγάλο trade μετά την Wrestlemania Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top