ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Υπέγραψαν στο Ring Of Honor οι Hardys


Οι Hardys έκαναν μια απροσδόκητη εμφάνιση σε event του Ring Of Honor, κατέκτησαν τους τίτλους και είπαν ότι υπέγραψαν με το Ring Of Honor.


Το ROH βρισκόταν στο Manhattan και οι Hardys εμφανίστηκαν από το πουθενά. Αντιμετώπισαν τους Young Bucks και τους κέρδισαν για να γίνουν οι νέοι ROH World Tag Team Champions. Μετά τον αγώνα ο Matt Hardy είπε ότι οι Hardys υπάρχουν "στο αεροπλάνο που λέγεται ROH" αφήνοντας να εννοηθεί ότι συμφώνησαν με το κορυφαίο indy promotion των ΗΠΑ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Dave Meltzer είπε ότι το συμβόλαιο των Hardys είναι full time, τα λεφτά είναι πολλά και έχουν πλήρη έλεγχο του χαρακτήρα τους. Πάντως, ο Matt Hardy έγραψε στο Twitter ότι μετά τους Young Bucks έρχονται για τους Luke Gallows και Karl Anderson.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Υπέγραψαν στο Ring Of Honor οι Hardys Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top