ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

ΟΔΗΓΟΣ ROH 15th Anniversary


Όπως κάθε Μάρτιο, το Ring Of Honor γιορτάζει φέτος στις 10 του μηνός τα γενέθλιά του. Φέτος συμπληρώνονται 15 χρόνια από την ίδρυση του promotion.


Στο main event ο Christopher Daniels έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του να κερδίσει παγκόσμιο τίτλο. Ο Adam Cole βρίσκεται στο τρίτο του reign ως ROH World Champion και θα έχει όπως πάντα τις πλάτες του Bullet Club, στο οποίο εντάχθηκε πρόσφατα ο πρώην παρτενέρ του Daniels, o Frankie Kazarian.

Η πρώτη υπεράσπιση του ROH World Tag Team Championship των Hardys θα γίνει σε Vegas Street Fight. Οι Young Bucks θα επιχειρήσουν να πάρουν πίσω τους τίτλους, ενώ οι Roppongi Vice θα προσπαθήσουν να κερδίσουν για πρώτη φορά τους τίτλους.

Ο Dalton Castle και τα Boys θα διεκδικήσουν το ROH World 6 Man Tag Team Championship κόντρα στο Kingdom, ενώ ο Marty Scurll θα υπερασπιστεί το ROH World Television Championship κόντρα στον Lio Rush.

Πρόγραμμα ROH 15th Anniversary

- Adam Cole (c) vs Christopher Daniels (ROH World Championship
- The Hardys (c) vs The Young Bucks vs Roppongi Vice - Vegas Street Fight (ROH World Tag Team Championship)
- Marty Scurll (c) vs Lio Rush (ROH World Television Championship)
- The Kingdom (c) vs Dalton Castle & The Boys (ROH World 6 Man Tag Team Championship)
- Jay Lethal vs Bobby Fish
- Bully Ray & The Briscoes vs War Machine & Davey Boy Smith Jr.
- Hangman Page vs Frankie Kazarian vs Silas Young vs Chris Sabin vs Punishment Martinez vs Cheesburger - Six Man Mayhem (ROH World Television Championship #1 Contendership)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ΟΔΗΓΟΣ ROH 15th Anniversary Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top