ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

ROH 15th Anniversary: Το όνειρο εκπληρώθηκε


24 χρόνια καριέρας έφτασαν στην κορύφωσή τους με τον Christopher Daniels να κατακτά για πρώτη φορά τον παγκόσμιο τίτλο του Ring Of Honor 15 χρόνια μετά το ντεμπούτο του στο promotion. Έπιασαν κορόιδο το Bullet Club Daniels και Kazarian. Παρέμειναν πρωταθλητές οι Hardys. Πετυχημένο το ντεμπούτο του Bully Ray.


Το επιτυχημένο ρεκόρ του Jay White συνεχίζεται. Ο νεαρός παλαιστής αντιμετώπισε τον Kenny King στον πρώτο αγώνα της βραδιάς και κέρδισε με small package από το πουθενά.

Ο Frankie Kazarian κέρδισε σε Six Man Mayhem τους Cheeseburger, Punishment Martinez, Silas Young, Chris Sabin και τον παρτενέρ του στο Bullet Club Hangman Page και έγινε ο πρώτος διεκδικητής του TV Championship. Η νίκη ήρθε με Ace Of Spades στον Cheeseburger.

Σε έναν αγώνα που πιθανότατα θα αναδείξει τον επόμενο διεκδικητή του ROH World Championship, o Jay Lethal και ο Bobby Fish πάλεψαν με νύχια και με δόντια για τη νίκη. Ο Fish προσπάθησε να πάρει τη νίκη με Kneebar αλλά τελικά ο Lethal τον κέρδισε με Lethal Injection. Μετά τον αγώνα ο Fish έδωσε το χέρι του στον Lethal.

Ο πρώτος τίτλος που διεκδικήθηκε ήταν το World 6 Man Tag Team Championship. Όλα πήγαιναν καλά μεταξύ του Kingdom και των Dalton Castle και Boys, ώσπου ήρθε ένας απροσδόκητος τραυματισμός. Ο TK O'Ryan έκανε moonsault εκτός ρινγκ και τραυμάτισε το αριστερό του πόδι, με τον τραυματισμό να φαίνεται πραγματικός. Το Kingdom τέλειωσε αμέσως το ματς και ο παρτενέρ τους μεταφέρθηκε σηκωτός στα παρασκήνια.

Το World Television Championship παρέμεινε στην κατοχή του Marty Scurll μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα με τον Lio Rush. Και οι δύο παλαιστές έκαναν κινήσεις που θα μπορούσαν να τελειώσουν τον αγώνα αλλά δεν έλεγαν να εγκαταλείψουν με τίποτα. Στο τέλος ο Scurll κατάφερε να κλειδώσει το Crossface Chickenwing και πήρε τη νίκη.

Το ντεμπούτο του Bully Ray σε PPV του ROH συνοδεύτηκε με νίκη. Ο Bully Ray συμμάχησε με τους Briscoes και κέρδισαν τους War Machine και τον Davey Boy Smith Jr. Μετά τον αγώνα ο Smith τσακώθηκε με τον Ray Rowe των War Machine.

Οι Hardys, οι Young Bucks και οι Roppongi Vice πάλεψαν σε έναν σκληρό αγώνα που περιείχε κουβάδες, σκάλες, τραπέζια και καρφιά. Στο επίκεντρο ήταν η κόντρα των Hardys με τους Young Bucks. Οι Hardys πήραν τη νίκη με Swanton Bomb του Jeff από την σκάλα στον Trent Barretta που βρισκόταν πάνω σε τραπέζι και παρέμειναν ROH World Tag Team Champions. Φεύγοντας, οι Hardys πήραν και τα Superkick Party Titles των Young Bucks μαζί τους.

O Christopher Daniels άρχισε να αιμορραγεί πάνω από το φρύδι του πολύ νωρίς στον αγώνα με τον Adam Cole. Ο Daniels χρησιμοποίησε ακόμα και Styles Clash αλλά τα δεδομένα άλλαξαν όταν ο Cole χτύπησε τον διαιτητή. Ο Frankie Kazarian ήρθε στο ρινγκ για να βοηθήσει τον Adam Cole, ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε αρχικά. Ο Kazarian πήρε τη ζώνη για να χτυπήσει τον Daniels αλλά την πέταξε εκτός ρινγκ, έσκισε την μπλούζα του Bullet Club και αποκαλύφθηκε ότι η ένταξή του στο Bullet Club είχε στηθεί από τον ίδιο και τον Daniels. O Daniels έκανε τρία συνεχόμενα Best Moonsault Ever στον Cole και κατέκτησε το ROH World Championship. Τιμητικά του δόθηκε και η πρώτη ζώνη του promotion και περίπου 15 παλαιστές του Ring Of Honor τον συνεχάρησαν για το επίτευγμά του.

Αποτελέσματα ROH 15th Anniversary

- O Jay White κέρδισε τον Kenny King
- O Frankie Kazarian κέρδισε τους Cheeseburger, Punishment Martinez, Silas Young, Chris Sabin και Hangman Page
- O Jay Lethal κέρδισε τον Bobby Fish
- Το Kingdom κέρδισε τους Dalton Castle & The Boys (παρέμειναν ROH World 6 Man Tag Team Champions)
- Ο Marty Scurll κέρδισε τον Lio Rush (παρέμεινε ROH World Television Champion)
- Οι Briscoes & Bully Ray κέρδισαν τους War Machine & Davey Boy Smith Jr.
- Οι Hardys κέρδισαν τους Young Bucks και Roppongi Vice (παρέμειναν ROH World Tag Team Champions)
- Ο Christopher Daniels κέρδισε τον Adam Cole (νέος ROH World Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 15th Anniversary: Το όνειρο εκπληρώθηκε Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top