ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Πρώτος σε πωλήσεις ο Roman Reigns


Παρά τις αρνητικές αντιδράσεις που εισπράττει από το κοινό στα show του WWE, ο Roman Reigns βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων της εταιρείας.


Μπορεί η πλειοψηφία του κοινού να τον γιουχάρει, τα νούμερα όμως λένε άλλα. Ο Roman Reigns είναι πρώτος σε πωλήσεις merchandise μεταξύ των full time παλαιστών του WWE. Με τον John Cena να έχει γίνει part-timer, o Reigns έχει πάρει τα ηνία στις πωλήσεις.

Τα μεγάλα νούμερα των πωλήσεων των προϊόντων που αφορούν τον "Big Dog" αποτελούν έναν από τους λόγους που το WWE συνεχίζει να τον προωθεί και δεν θα σταματήσει αν δεν υπάρξει σημαντική πτώση.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Πρώτος σε πωλήσεις ο Roman Reigns Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top