ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Για ποιο λόγο δεν θα γίνει τελικά το Shaq-Big Show;


Μέχρι πριν μερικούς μήνες το WWE είχε καταλήξει σε τρεις συγκεκριμένους αγώνες για το match card της Wrestlemania 33. Αυτοί ήταν το Brock Lesnar εναντίον Goldberg, το οποίο τώρα θα διεξαχθεί για το Universal Championship, το Triple H εναντίον Seth Rollins, το οποίο πιθανότατα θα ακυρωθεί εξαιτίας του τραυματισμού του "Architect" και το Big Show εναντίον Shaquille O'Neal.


Η τελευταία αναμέτρηση δεν φαινόταν και ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή για το WWE Universe και το κοινό «δικαιώθηκε» καθώς τελικά ο αγώνας αυτός δεν θα λάβει χώρα.

Μόλις χθες (17/3) γνωστοποιήθηκε ότι ο αγώνας ανάμεσα στους δύο πελώριους αθλητές δεν θα διεξαχθεί διότι δεν επήλθε συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι ανάμεσα στο promotion και τον πρώην NBAer.  

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ιδιαίτερα απογοητευμένος από την εξέλιξη αυτή είναι ο Big Show, για τον οποίο ο αγώνας αυτός ήταν ίσως η τελευταία του ευκαιρία για τη δική του προβολή στο σημαντικότερο event στο χώρο του pro wrestling.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Για ποιο λόγο δεν θα γίνει τελικά το Shaq-Big Show; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top