ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Smackdown Live 14/3/2017: Χτίζεται η Wrestlemania


O AJ Styles επιτέθηκε βάναυσα στον Shane McMahon και οδηγήθηκε σε αγώνα στη Wrestlemania εναντίον του. Οριστικοποιήθηκε ο αγώνας του Miz και της Maryse με τον John Cena και την Nikki Bella. Πιο σκοτεινός από ποτέ ο Bray Wyatt.


Ο AJ Styles τα έχωσε στο management του Smackdown για τα εμπόδια που του έχουν βάλει και για το ότι δεν έχει αγώνα στη Wrestlemania και είπε ότι θα έχει μια κουβέντα με τον Shane McMahon γα την καριέρα του.

Η Becky Lynch κέρδισε τη Natalya με Disarmer. Μετά τον αγώνα εμφανίστηκε από το πουθενά η Carmella και επιτέθηκε και στις δύο.

Ο Miz και η Maryse τα έχωσαν στον John Cena και τη Nikki Bella στο Miz TV. Η Maryse είπε ότι η Nikki Bella την μαχαίρωσε πισώπλατα πριν από μερικά χρόνια όταν την έκανε να χάσει συμβόλαιο με το WWE για το Total Divas. O Cena και η Nikki μπήκαν τρέχοντας στο ρινγκ και ο Miz και η Maryse έφυγαν. Η Nikki προκάλεσε την Maryse να έρθει στο ρινγκ αλλά ο Miz αρνήθηκε εκ μέρους της γυναίκας του. Ο Daniel Bryan τους διέκοψε και ανακοίνωσε ότι τα δύο ζευγάρια θα έρθουν αντιμέτωπα στην Wrestlemania.

H Mickie James για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα υπερίσχυσε της Alexa Bliss. Αυτή τη φορά την κέρδισε σε αγώνα με Mick Kick.

O AJ Styles περίμενε τον Shane McMahon περίμενε τον Shane McMahon στο πάρκινγκ και του επιτέθηκε περνώντας τον μέσα από τζάμι αυτοκινήτου. Ο εξοργισμένος Daniel Bryan έδιωξε τον Styles από το κτίριο.

Ο Dolph Ziggler βρέθηκε εκτός ρινγκ στον αγώνα του με τον Mojo Rawley και αποφάσισε να μην μπει ξανά μέσα με αποτέλεσμα να χάσει με countout.

Ο Randy Orton είπε ότι κινήθηκε σαν οχιά μέσα στην Wyatt Family για να την καταστρέψει. Ο Bray Wyatt εμφανίστηκε στο titantron, είπε ότι η Sister Abigail ζει μέσα από αυτόν και αλείφτηκε με στάχτες.

Οι Usos και οι American Alpha τέθηκαν αντιμέτωποι με το Smackdown Tag Team Championship να μην είναι υπό διεκδίκηση. Οι Usos εκμεταλλεύτηκαν μια στιγμή που δεν έβλεπε ο διαιτητής και πήραν τη νίκη κόντρα στους πρωταθλητές.

Ο Shane McMahon βγήκε μετά τη λήξη του αγώνα και ανακοίνωσε ότι θα αντιμετωπίσει τον AJ Styles στη Wrestlemania.

Αποτελέσματα Smackdown Live 14/3/2017

- H Becky Lynch κέρδισε τη Natalya
- H Mickie James κέρδισε την Alexa Bliss
- O Mojo Rawley κέρδισε τον Dolph Ziggler με countout
- Οι Usos κέρδισαν τους American Alpha

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 14/3/2017: Χτίζεται η Wrestlemania Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top