ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Smackdown Live 21/3/2017: Άναψαν τα αίματα


Ο Shane McMahon πήρε εκδίκηση από τον AJ Styles για την επίθεση που δέχτηκε στο προηγούμενο Smackdown. Κορόιδεψαν τον John Cena και την Nikki Bella ο Miz και η Maryse. Την έφερε στον Randy Orton ο Bray Wyatt. Νέοι πρωταθλητές οι Usos.


Ο AJ Styles είπε ότι θα παλέψει με τον Shane McMahon γιατί θέλει να είναι μέρος της Wrestlemania και ότι θα περιμένει τον Shane στο πάρκινγκ για να του κάνει ακόμα χειρότερα πράγματα από την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι Usos και οι American Alpha μας υπενθύμισαν με έναν εκπληκτικό αγώνα ότι υπάρχει ακόμα tag team division στο Smackdown. Οι δύο ομάδες έφτασαν 2 φορές πολύ κοντά στη νίκη και στο τέλος τα κατάφεραν οι Usos με Superkick στον Jason Jordan. Με αυτόν τον τρόπο οι Usos έγιναν οι νέοι Smackdown Tag Team Champions.

Ο Luke Harper είπε ότι ο Randy Orton κατέστρεψε την Sister Abigail και ότι αυτός θα καταστρέψει τον Bray Wyatt την επόμενη εβδομάδα.

Προβλήθηκε μια παρωδία του Total Bellas με τον Miz να υποδύεται τον John Cena και την Maryse την Nikki Bella.

O Dean Ambrose απέσπασε την προσοχή του Baron Corbin στον αγώνα του με τον Randy Orton και ο "Viper" κέρδισε με RKO. Μετά τον αγώνα ο Ambrose είπε στον Corbin ότι θα του δώσει αγώνα για το Intercontinental Championship στην Wrestlemania και του έκανε Dirty Deeds.

Τα φώτα έσβησαν ενώ ο Randy Orton έδινε συνέντευξη. Ο Orton δέχτηκε επίθεση από αρκετούς άντρες ντυμένους σαν τον Erick Rowan. Τότε εμφανίστηκε ο Bray Wyatt, ο οποίος του είπε ότι τον έκανε δυνατότερο και του τραγούδησε το "He's got the whole world in his hands".

O John Cena κέρδισε εύκολα τον Fandango, ο οποίος είχε μαζί του τον Tyler Breeze ντυμένο ως Nikki Bella. Η πραγματική Nikki επιτέθηκε στην "Breezi Bella" προς το τέλος του αγώνα.

H Natalya επιτέθηκε στην Carmella κατά τη διάρκεια του αγώνα της με την Becky Lynch και στον καβγά μπλέχτηκαν και οι Alexa Bliss και Mickie James.

O Shane McMahon κάλεσε τον AJ Styles στο ρινγκ. Ο Styles είπε ότι θα μπει στο ρινγκ και θα του ζητήσει συγγνώμη. Μόλις μπήκε ο Shane του επιτέθηκε. Ο Styles πήρε το πάνω χέρι αλλά όχι για πολύ. Ο Shane τον ξάπλωσε στο τραπέζι των σχολιαστών και έπεσε πάνω του από το πάνω σκοινί του ρινγκ γκρεμίζοντας το τραπέζι.

Αποτελέσματα Smackdown Live 21/3/2017

- Οι Usos κέρδισαν τους American Alpha (νέοι Smackdown Tag Team Champions)
- Ο Randy Orton κέρδισε το Baron Corbin
- Ο John Cena κέρδισε τον Fandango
- Η Carmella κέρδισε την Becky Lynch με DQ

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 21/3/2017: Άναψαν τα αίματα Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top