ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Smackdown Live 28/2/2017: Το κάψιμο της Sister Abigail


Ο Randy Orton αποκάλυψε τις πραγματικές του προθέσεις και κατέστρεψε τον Bray Wyatt με τον χειρότερο τρόπο που μπορούσε. Θα διεκδικήσει το WWE Championship στην Wrestlemania ο Orton αλλά και ο AJ Styles κέρδισε την θέση του πρώτου διεκδικητή. Αντάλλαξαν προσβολές John Cena και Miz.


Το Miz TV με καλεσμένο τον John Cena άνοιξε το show. O Miz κατηγόρησε τον Cena ότι κινεί τα νήματα παρασκηνιακά και ότι του έχει στερήσει άπειρες ευκαιρίες. Ο Cena απάντησε ότι ο Miz λέει τα ίδια με όλους και ότι υποδύεται αντί να είναι ο εαυτός του. Ο Cena πήγε να φύγει αλλά η Maryse τον κράτησε και τον χαστούκισε. Τότε η Nikki Bella έτρεξε στο ρινγκ και η Maryse με τον Miz αποχώρησαν.

Οι Becky Lynch και Mickie James αγωνίστηκαν σε 2-Out-Of-3 Falls Match. Η James πήρε το πρώτο fall και η Becky το δεύτερο. Η Alexa Bliss προσπάθησε να βοηθήσει την James αλλά η Becky πήρε τη νίκη με το Disarmer.

O AJ Styles αναδείχθηκε πρώτος διεκδικητής του WWE Championship. Για να τα καταφέρει χρειάστηκε να κάνει pin στον Luke Harper. Την πρώτη φορά το πόδι του Harper ήταν στο σκοινί αλλά ο διαιτητής δεν το είδε και ο Shane McMahon ξεκίνησε ξανά τον αγώνα. Ο Harper χτύπησε κατά λάθος με superkick τον Shane. O AJ πήρε την ευκαιρία και κέρδισε με springboard 450 Splash.

Ο Dean Ambrose είχε αγώνα με τον Curt Hawkins αλλά του έκανε Dirty Deeds πριν τον αγώνα και ζήτησε τον Baron Corbin. O Corbin εμφανίστηκε στην οθόνη και του είπε ότι δεν θα έρθει στο ρινγκ αλλά θα τον καταστρέψει επειδή του στέρησε το WWE Championship.

O Apollo Crews επιτέθηκε στον Dolph Ziggler πισώπλατα πριν την έναρξη του Chairs Match τους αλλά δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα, καθώς ο Ziggler βρήκε τρόπο να κερδίσει.

O Bray Wyatt είπε ότι ο Randy Orton βρίσκεται εκεί που είναι το 'βασίλειό' του. Ο Orton τον διέκοψε και τον είδαμε από την οθόνη να βρίσκεται σε ένα σπίτι μέσα στο δάσος, το οποίο ήταν το σπίτι στο οποίο ήταν θαμμένη η Sister Abigail. O Orton αποκάλυψε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να καταστρέψει τον Wyatt. Πότισε όλο τον χώρο με βενζίνη και είπε στον Wyatt ότι θα διεκδικήσει κανονικά το WWE Championship στη Wrestlemania. O Orton βγήκε έξω από το σπίτι και το έκαψε ολοσχερώς. Ο Wyatt χτυπιόταν και έκλαιγε στο ringside χωρίς να μπορεί να κάνει.

Αποτελέσματα Smackdown Live 28/2/2017

- Η Becky Lynch κέρδισε την Mickie James
- O AJ Styles κέρδισε τον Luke Harper
- Ο Dolph Ziggler κέρδισε τον Apollo Crews

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 28/2/2017: Το κάψιμο της Sister Abigail Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top