ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Smackdown Live 28/3/2017: Σκοτεινά παιχνίδια


Ο Randy Orton παρέδωσε ένα σκοτεινό μήνυμα στον Bray Wyatt μετά τη νίκη του WWE Champion επί του Luke Harper. Ξεκαρδιστικό το Total Bellas του Miz και επική απάντηση από John Cena. Τα είπαν για τελευταία φορά AJ Styles και Shane McMahon.


Το επεισόδιο ξεκίνησε με την υπογραφή συμβολαίου του αγώνα του Shane McMahon με τον AJ Styles. O Shane είπε στον Styles ότι πάντα αναγκάζει τους αντιπάλους του να δώσουν τα πάντα για να τον κερδίσουν. Ο Styles του είπε ότι δεν έχει παλέψει ποτέ με κάποιον σαν κι αυτόν. Ο Daniel Bryan πρότεινε να δώσουν τα χέρια αλλά ο Styles αρνήθηκε.

Ο αγώνας της Becky Lynch με την Carmella έληξε με DQ όταν η Alexa Bliss και η Mickie James που τσακώνονταν εκτός ρινγκ μπήκαν μέσα στο ρινγκ. Οδηγηθήκαμε σε αγώνα Bliss και Carmella εναντίον Lynch και James, με τις δεύτερες να κερδίζουν. Η Natalya μπήκε στον σχολιασμό κατά τη διάρκεια και μπλέχτηκε στον καβγά που ξεκίνησε μετά τον αγώνα. Η Naomi επέστρεψε, καθάρισε το ρινγκ και ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί στην Wrestlemania.

O Miz και η Marsyse παρουσίασαν το δεύτερο μέρος της ξεκαρδιστικής τους εκδοχής του Total Bellas. O Cena και η Nikki Bella μπήκαν στο ρινγκ και ο Cena έδωσε την απάντησή του με ένα όχι και τόσο PG promo. O Cena προκάλεσε τον Miz να τον χτυπήσει αλλά ο Miz πήρε την Maryse και έφυγε από το ρινγκ.

Οι Mojo Rawley, Heath Slater, Rhyno και American Alpha κέρδισαν τους Breezango, Usos και Dolph Ziggler με τον Rawley να κάνει το pin στον Breeze.

O Bray Wyatt κέρδισε τον Luke Harper και φάνηκε σοκαρισμένος μετά τον αγώνα. Ο Randy Orton εμφανίστηκε στην οθόνη και έστειλε μήνυμα από το μέρος όπου ήταν θαμμένη η Suster Abigail.

Αποτελέσματα Smackdown Live 28/3/2017

- Η Carmella κέρδισε την Becky Lynch με DQ
- Οι Becky Lynch & Mickie James κέρδισαν τις Alexa Bliss & Carmella
- Οι American Alpha, Heath Slater, Rhyno & Mojo Rawley κέρδισαν τους Usos, Breezango & Dolph Ziggler
- O Bray Wyatt κέρδισε τον Luke Harper

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 28/3/2017: Σκοτεινά παιχνίδια Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top