ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Smackdown Live 7/3/2017: Το πλάνο δουλεύει τέλεια


Ο Randy Orton κέρδισε τον AJ Styles σε ένα εξαιρετικό main event και θα διεκδικήσει το WWE Championship στην Wrestlemania. Μεγάλος ανταγωνισμός για την Alexa Bliss. Τραυμάτισε τον Dean Ambrose ο Baron Corbin.


Ο Shane McMahon και ο Daniel Bryan είχαν διαφωνία για το main event της Wrestlemania, με τον Bryan να πιστεύει ότι ο Randy Orton πρέπει να αντιμετωπίσει τον Bray Wyatt και τον Shane να τάσσεται υπέρ του AJ Styles. Τελικά, αποφάσισαν να βάλουν τους Orton και Styles σε αγώνα για τη θέση του πρώτου διεκδικητή.

Ο John Cena και η Nikki Bella κέρδισαν εύκολα τους James Ellsworth και Carmella. Μετά τον αγώνα ο Miz και η Maryse επιτέθηκαν στους νικητές. Ο Miz πήρε το μικρόφωνο και είπε ότι η σχέση του Cena και της Bella δεν είναι πραγματική και ότι ντροπιάζει όσους αγαπιούνται πραγματικά.

O Curt Hawkins κάλεσε τον Dean Ambrose στο ρινγκ. Ο Ambrose τον πέταξε αμέσως από το ρινγκ και κάλεσε τον Baron Corbin. Ο Corbin είπε ότι δεν πηγαίνει στο ρινγκ όταν τον καλούν άλλοι. Ο Ambrose είπε ότι αφού δεν έρχεται ο Corbin σε αυτόν θα πάει αυτός στον Corbin. O Ambrose έψαξε τον Corbin στα παρασκήνια και δέχτηκε πισώπλατη επίθεση από τον Corbin, ο οποίος τον τραυμάτισε.

Οι Natalya, Becky Lynch και Mickie James θέλησαν να διεκδικήσουν το Smackdown Women's Championship στην Wrestlemania, παρά τις αντιρρήσεις της Alexa Bliss. O Daniel Bryan είπε ότι η Alexa θα τις αντιμετωπίσει όλες και κανόνισε Tag Team Match μεταξύ των Mickie και Alexa εναντίον των Becky και Natalya. Η Natalya έκανε suplex στην Becky Lynch και έδωσε τη νίκη στις αντιπάλους. Μετά τον αγώνα η Mickie James επιτέθηκε στην Alexa Bliss με Mick Kick και σήκωσε ψηλά τον τίτλο.

Το main event του Smackdown ήταν εξαιρετικό. Ο AJ Styles και ο Randy Orton έφτασαν κοντά στη νίκη και ο Orton ήταν αυτός που το κατάφερε με pop up RKO. Με τη νίκη αυτή ο Orton κέρδισε το δικαίωμα να αντιμετωπίσει τον Bray Wyatt στην Wrestlemania.

Αποτελέσματα Smackdown Live 7/3/2017

- Οι John Cena & Nikki Bella κέρδισαν τους James Ellsworth & Carmella
- Οι Alexa Bliss & Mickie James κέρδισαν τις Becky Lynch & Natalya
- O Randy Orton κέρδισε τον AJ Styles

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 7/3/2017: Το πλάνο δουλεύει τέλεια Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top