ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Γιατί απουσίασαν από το Smackdown οι Ranallo και Otunga;


Το επεισόδιο του Smackdown αυτής της εβδομάδας είχε μόνο τον JBL και τον Tom Philips στον σχολιασμό, καθώς ο Mauro Ranallo και ο David Otunga απουσίασαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.


Ο καιρός αποτέλεσε τον λόγο που δεν παρευρέθηκε στο Smackdown ο Mauro Ranallo. Η χιονόπτωση είχε σαν αποτέλεσμα την ακύρωση πτήσεων και ο σχολιαστής δεν μπόρεσε να πετάξει στην τοποθεσία του Smackdown. Ο Otunga, αντίθετα, βρισκόταν σε γυρίσματα ταινίας στην οποία συμμετέχει.

Η απουσία του Ranallo σχολιάστηκε με αρνητικό τρόπο από συναδέλφους του στον χώρο του pro-wrestling. O Josh Matthews είπε ότι στο παρελθόν μαζί με τον Taz οδήγησαν για 2 μέρες για να μπορέσουν να βρεθούν στα γυρίσματα του Smackdown. O Taz είπε στο podcast του ότι μια τέτοια πράξη θα προκαλέσει τριβές στα παρασκήνια επειδή είναι δουλειά που γίνεται μόνο μία φορά την εβδομάδα και πρέπει να βρίσκεσαι εκεί ανεξαρτήτως συνθηκών.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Γιατί απουσίασαν από το Smackdown οι Ranallo και Otunga; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top