ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Μεγάλο λάθος από την παραγωγή στην σκηνή μεταξύ Styles-Shane


Στο πρόσφατο επεισόδιο του SD Live ο AJ Styles επιτέθηκε στον Commissioner του σόου, Shane McMahon, ρίχνοντάς τον πάνω σε ένα παράθυρο αυτοκινήτου με συνέπεια να σπάσει. Πέρα από αυτό, μία κάμερα τοποθετημένη μέσα στο αμάξι, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.


Συγκεκριμένα, όταν ο Styles πέταξε τον Shane πάνω στο παράθυρο, η επανάληψη δείχνει λήψη από μία κάμερα που βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή για το αν η κάμερα τοποθετήθηκε από την παραγωγή για την συγκεκριμένη σκηνή ή όλα τα οχήματα του WWE, διαθέτουν ενσωματωμένες κάμερες. Μάλλον έχει να κάνει με το πρώτο, κάτι που δεν άρεσε πολύ.

Τέτοια μικρά λάθη χαλάνε όλο το κλίμα και εκθέτουν την εταιρεία στον κόσμο. Τέτοιου είδους πράγματα φτάνουν στο σημείο να ενοχλήσουν ακόμα και τους πιο σκληροπυρηνικούς υποστηρικτές του WWE, με κάποιους από αυτούς κιόλας να ισχυρίζονται πως το "kayfabe" είναι "νεκρό" στην τωρινή εποχή.

Item Reviewed: Μεγάλο λάθος από την παραγωγή στην σκηνή μεταξύ Styles-Shane Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top