ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Αύξηση στα νούμερα τηλεθέασης λόγω του Styles-OrtonΤο τελευταίο επεισόδιο του SD Live, απέφερε για άλλη μια φορά υψηλά νούμερα τηλεθέασης χάρη στον μεγάλο αγώνα μεταξύ του AJ Styles και Randy Orton.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε μεγάλη απήχηση χάρη σε δύο λόγους. Πρώτον ο νικητής θα αντιμετώπιζε τον Bray Wyatt στην WM 33 για το WWE Championship και δεύτερον και σημαντικότερο η πρώτη αναμέτρηση του "The Phenomenal One" εναντίον του "Viper" σε one-on-one αγώνα.

Όλα αυτά απέφεραν στο μπλε σόου αύξηση 7% στα νούμερα τηλεθέασης σε σχέση με το προτελευταίο επεισόδιο που κατέγραψε 2.566 εκατομμύρια τηλεθεατές, με το τελευταίο να φτάνει τα 2.738 εκατομμύρια.

Το εκπληκτικό είναι πως το συγκεκριμένο επεισόδιο έρχεται τρίτο σε νούμερα τηλεθέασης μες το 2017. Το επεισόδιο μετά το Rumble βρίσκεται στην πρώτη θέση με 2.817 εκατομμύρια, ενώ δεύτερο έρχεται το επεισόδιο, όπου παρακολουθήσαμε αγώνα Battle Royal για το ποιος θα αντιμετώπιζε τον Bray Wyatt στην WM 33, με αυτό να φτάνει τα 2.792 εκατομμύρια.

Item Reviewed: Αύξηση στα νούμερα τηλεθέασης λόγω του Styles-Orton Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top