ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Τέλος από το TNA Mike Bennett και Maria Kanellis


Η πόρτα της εξόδου στο TNA έχει ανοίξει και δεν λέει να κλείσει με τίποτα. Μετά από τον Drew Galloway και τους Hardys, o Mike Bennett και η Maria Kanellis-Bennett αποτελούν επίσης παρελθόν από την εταιρεία.


Το αντρόγυνο αποχώρησε από το Ring Of Honor στα τέλη του 2016 και εντάχθηκε στο δυναμικό του TNA τον Ιανουάριο του 2017. Η δουλειά τους στο Impact ήταν αρκετά καλή αλλά κράτησε μόνο για έναν χρόνο.

Η φυγή του Bennett και της Maria δεν είναι τόσο βαρύνουσας σημασίας όσο αυτές του Galloway και των Hardys αλλά εξακολουθεί να αποτελεί ένα μεγάλο κενό, το οποίο θα πρέπει να καλύψει το TNA. Λέγεται ότι η νέα διοίκηση θέλει να δημιουργήσει από το μηδέν νέους σταρ και γι' αυτό δεν είναι τόσο θερμή όσο θα περίμενε κανείς ως προς το να κρατήσει τα ήδη υπάρχοντα μεγάλα ονόματα. Η ιστορία θα δείξει αν θα το καταφέρουν.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Τέλος από το TNA Mike Bennett και Maria Kanellis Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top