ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Ποιος θα ήταν ο εναλλακτικός αντίπαλος του Triple H στην Wrestlemania;


Ο πρώην σεναριογράφος του WWE Brian Maxwell μίλησε σε podcast και αποκάλυψε ποιον θα αντιμετώπιζε στην Wrestlemania ο Triple H αν δεν τα κατάφερνε ο Seth Rollins.


Το εναλλακτικό σχέδιο που είχε το WWE σε περίπτωση που ο Rollins δεν κατάφερνε να πάρει έγκριση για την Wrestlemania ήταν ο Finn Balor. Κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί τελικά αφού ο Rollins θα αγωνιστεί, ακόμα κι αν δεν είναι στο 100%.

Ο Triple H και ο Balor έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους τον τελευταίο καιρό σε live events. Αυτό δείχνει ότι οι ιθύνοντες του WWE έχουν υπ' όψιν τη συγκεκριμένη κόντρα και ίσως να δούμε να παίρνει σάρκα και οστά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα στο μέλλον.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ποιος θα ήταν ο εναλλακτικός αντίπαλος του Triple H στην Wrestlemania; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top