ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

tROPhy Φεβρουαρίου 2017


Το tROPhy είναι μια στήλη της σελίδας μας όπου οι συντάκτες ανακηρύσσουν τον/την pro wrestler του μήνα. Σε περίπτωση που θέλετε να εκφράσετε την άποψή σας, γράψτε τη στα σχόλια.

tRophy Φεβρουάριος 2017
Αριθμός συντακτών: 5

Νίκος Γκιώνης: "Είχα αρχίσει να χάνω την πίστη μου αλλά τελικά ο Bray Wyatt τα κατάφερε. Έγινε ο WWE Champion σε ένα από τα καλύτερα Elimination Chamber Matches που έχουν γίνει και γι' αυτό αξίζει το tROPhy. Έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του Smackdown και το σενάριο με τον Randy Orton είναι πολύ καλύτερο απ' ότι περίμενα στις αρχές."

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας: "Για πρώτη φορά θα δώσω το tROPhy του μήνα σε δύο Superstars και αυτοί θα είναι οι Bray Wyatt και Luke Harper. Μπορεί να χώρισαν (προσωρινά;) οι δρόμοι τους, ωστόσο ο Φεβρουάριος ήταν ο καλύτερος μήνας της καριέρας και των δύο. Ο Wyatt κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στη θητεία του στο WWE νικώντας μάλιστα καθαρά τόσο τον John Cena, όσο και τον AJ Styles, ενώ ο Luke Harper είχε το πρώτο αξιόλογο push της καριέρας του στη μεγάλη εταιρία."

Νότης Καμπέρης: "Ανήκει ξεκάθαρα στον Randy Orton. Βλέπω να αχνοφαίνεται η αναγέννηση του Viper. Και ομολογώ να πω ότι αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ χωρίς το Brand Split. Να και ένα θετικό. Επιτέλους! Το promo του Viper στο Smackdown ήταν όλα τα λεφτά. Καταλάβατε όλοι ποιο εννοώ. Υ.Γ Θα το έδινα πιο εύκολα στην Carmella, παρά στον Goldberg."

Αλέξανδρος Τομπαζίδης: "Το tROPhy Φεβρουαρίου πάει ξεκάθαρα στον Bray Wyatt. Πρώτα ήρθε η τεράστια νίκη του στο Elimination chamber, και 2 μέρες μετά ακόμα μία καθαρή μεγάλη νίκη στο triple threat στο Smackdown. Έχει το πιο ενδιαφέρον σενάριο σε όλο το WWE αυτή τη στιγμή και το μέλλον είναι λαμπρό για τον eater of worlds."

Χρήστος Γκερμένης: "Το tROPhy Φεβρουαρίου χωρίς καμία αμφιβολία το δίνω στον Bray Wyatt. Ο πρώτος μεγάλος τίτλος για τον Wyatt ήρθε με την επιβλητική νίκη στο Chamber ενώ εντυπωσίασε και σε triple threat για τον τίτλο όπου με επιτυχία έκανε retain. Η κόντρα με τον Orton και το σενάριο που έχουν αναπτύξει "ξεφεύγει" και θα δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα στο κοντινό και μακρινό μέλλον από τον "The New Face of Fear"."

Προηγούμενα tROPhies

Νίκος Γκιώνης

John Cena (Ιανουάριος 2017)
Bray Wyatt (Φεβρουάριος 2017)

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

John Cena (Ιανουάριος 2017)
Bray Wyatt και Luke Harper (Φεβρουάριος 2017)

Χρήστος Γκερμένης

John Cena (Ιανουάριος 2017)
Bray Wyatt (Φεβρουάριος 2017)

Αλέξανδρος Τομπαζίδης

John Cena (Ιανουάριος 2017)
Bray Wyatt (Φεβρουάριος 2017)

Νότης Καμπέρης

- (Ιανουάριος 2017)
Randy Orton (Φεβρουάριος 2017)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: tROPhy Φεβρουαρίου 2017 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top