ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

UFC 209: Σώθηκε ο Woodley


Ο Tyron Woodley και ο Stephen Thompson δεν πρόσφεραν τόση δράση όσο στον πρώτο αγώνα αλλά και πάλι ο αγώνας περιείχε πολλή τακτική και ήταν κλειστός, με τον Woodley να παραμένει Welterweight Champion. Νικητής σε έναν πολύ ωραίο αγώνα ο David Teymur. Ηττήθηκε στο ντεμπούτο του στους Middleweights ο Rashad Evans.


Καμία σχέση με τον πρώτο αγώνα δεν είχε η αναμέτρηση του Tyron Woodley με τον Stephen Thompson. Οι πρώτοι δύο γύροι κύλισαν ήρεμα. Στον τρίτο ο Woodley πήγε στο έδαφος και επικράτησε. Οι επόμενοι γύροι ήταν και πάλι ήρεμοι με εξαίρεση το τελευταίο λεπτό του πέμπτου, στο οποίο ο Woodley έφτασε πολύ κοντά στο knockout. Ένας κριτής έδωσε ισοπαλία και οι άλλοι δύο έβγαλαν νικητή τον Woodley.

Από την αρχή μέχρι το τέλος το co-main event ήταν μια ανταλλαγή δυνατών χτυπημάτων μεταξύ του Lando Vannata και του David Teymur. Κανείς δεν πέτυχε το knockout αλλά ο Teymur ήταν ελαφρώς καλύτερος και στους τρεις γύρους και οι κριτές του έδωσαν ομόφωνα τη νίκη.

Με αρνητικό τρόπο ξεκίνησε το ταξίδι του Rashad Evans στην Middleweight Division. Ο αγώνας του με τον Daniel Kelly ήταν πολύ κλειστός καθώς και οι δύο μαχητές είχαν τις στιγμές τους. Οι δύο από τους τρεις κριτές έδωσαν τη νίκη στον Kelly.

Η Cynthia Calvillo έδειξε το ταλέντο της στο έδαφος κλειδώνοντας την Amanda Cooper σε rear-naked choke με εντυπωσιακό τρόπο. Η Cooper έκανε tap out στο 3:19 του πρώτου γύρου.

Με εντυπωσιακό τρόπο πήρε τη νίκη κόντρα στον Mark Hunt ο Alistair Overeem. Από τον πρώτο γύρο ο Hunt κόπηκε άσχημα στο καλάμι του ποδιού του χωρίς να επηρεαστεί ιδιαίτερα. Στον τρίτο όλα τέλειωσαν όταν ο Overeem πέτυχε το κεφάλι του Hunt με μια δολοφονική γονατιά. Ακολούθησε άλλη μία και ο διαιτητής τον σταμάτησε στο 1:44

Αποτελέσματα UFC 209

Main Card

- Ο Tyron Woodley κέρδισε τον Stephen Thompson με ομόφωνη απόφαση (παρέμεινε Welterweight Champion)
- Ο David Teymur κέρδισε τον Lando Vannata με ομόφωνη απόφαση
- Ο Daniel Kelly κέρδισε τον Rashad Evans με πλειοψηφική απόφαση
- Η Cynthia Calvillo κέρδισε την Amanda Cooper με υποταγή στο 3:19 του πρώτου γύρου
- O Alistair Overeem κέρδισε τον Mark Hunt με ΚΟ στο 1:44 του τρίτου γύρου

Preliminary Card

- O Marcin Tybura κέρδισε τον Luis Henrique με ΤΚΟ στο 3:46 του τρίτου γύρου
- O Darren Elkins κέρδισε τον Mirsad Bektic με ομόφωνη απόφαση
- Ο Iuri Alcantara κέρδισε τον Luke Sanders με υποταγή στο 3:13 του δεύτερου γύρου
- O Mark Godbeer κέρδισε τον Daniel Spitz με ομόφωνη απόφαση
- O Tyson Pedro κέρδισε τον Paul Craig με ΤΚΟ στο 4:10 του πρώτου γύρου
- O Albert Morales κέρδισε τον Andre Soukhamthath με πλειοψηφική απόφαση

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: UFC 209: Σώθηκε ο Woodley Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top