ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

UFC Fight Night 106: Έχει βρει τον εαυτό του ο Gastelum


O Kelvin Gastelum κέρδισε τον Vitor Belfort με εντυπωσιακό τρόπο μέσα στην Βραζιλία στο main event του UFC Fight Night 106. Γνώρισε την αποθέωση στη νίκη του ο 'Shogun'. Δολοφονικό knockout από τον Edson Barboza.


Την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στην Middleweight Division πέτυχε ο Kelvin Gastelum, δείχνοντας ότι η κατηγορία του ταιριάζει περισσότερο από την Welterweight. Αυτή τη φορά τα κατάφερε με TKO στο 3:52 του πρώτου γύρου κόντρα στον θρυλικό Vitor Belfort.

Ο Mauricio 'Shogun' Rua επιβεβαίωσε την περίοδο φορμαρίσματος που περνάει με την τρίτη συνεχόμενη νίκη του. Ο πρώην Light Heavyweight Champion έβγαλε εκτός μάχης με TKO μετά από συνδυασμό χτυπημάτων τον Gian Villante στο 0:59 του τρίτου γύρου.

Ένα από τα καλύτερα knockout της χρονιάς πέτυχε ο Edson Barboza κόντρα στον Beneil Dariush. Ο εντυπωσιακός Lightweight πέτυχε τον Dariush με ένα δολοφονικό flying knee στο 3:35 του δεύτερου γύρου. Ο Dariush έπεσε σαν νεκρός και ο διαιτητής έληξε τον αγώνα.

Με ομόφωνη απόφαση κέρδισε ο Ray Borg τον Jussier da Silva. Ισόπαλες ήρθαν οι Marion Reneau και Bethe Correia, ενώ ο Alex Oliveira κέρδισε τον Tim Means με υποταγή στο 2:38 δεύτερου γύρου.

Αποτελέσματα UFC Fight Night 106

Main Card

- O Kelvin Gastelum κέρδισε τον Vitor Belfort με ΤΚΟ στο 3:52 του πρώτου γύρου
- Ο Mauricio Rua κέρδισε τον Gian Villante με ΤΚΟ στο 0:59 του τρίτου γύρου
- O Edson Barboza κέρδισε τον Beneil Dariush με ΚΟ στο 3:35 του δεύτερου γύρου
- Ο Rey Borg κέρδισε τον Jussier da Silva με ομόφωνη απόφαση
- Ο αγώνας Marion Reneau vs Bethe Correia κρίθηκε ισόπαλος
- Ο Alex Oliveira κέρδισε τον Tim Means με υποταγή στο 2:38 του δεύτερου γύρου

Preliminary Card

- O Kevin Lee κέρδισε τον Francisco Trinaldo με υποταγή στο 3:12 του δεύτερου γύρου
- Ο Sergio Moraes κέρδισε τον Davi Ramos με ομόφωνη απόφαση
- Ο Joe Soto κέρδισε τον Rani Yahya με ομόφωνη απόφαση
- Ο Michael Prazeres κέρδισε τον Joshua Burkman με υποταγή στο 1:42 του πρώτου γύρου
- O Jeremy Kennedy κέρδισε τον Rny Mariano Bezerra με ομόφωνη απόφαση
- O Paulo Henrique Costa κέρδισε τον Garreth McLellan με ΤΚΟ στο 1:17 του πρώτου γύρου

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: UFC Fight Night 106: Έχει βρει τον εαυτό του ο Gastelum Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top