ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Επιστρέφει την Δευτέρα ο Undertaker


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του PWInsider, o Undertaker θα πραγματοποιήσει την επιστροφή του στο πρόγραμμα του WWE αυτήν την Δευτέρα στο RAW.


Με το Fastlane να γίνεται αυτή την Κυριακή, από την Δευτέρα θα μπούμε στην τελική ευθεία του δρόμου για την Wrestlemania. Πάντα έχει ενδιαφέρον ο αγώνας του Undertaker στην Wrestlemania και φαίνεται ότι θα έχουμε στοιχεία γι' αυτόν στο επόμενο RAW.

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Undertaker εν δράσει ήταν στο Royal Rumble. Κρίνοντας από τις εξελίξεις στον αγώνα, ο αντίπαλός του στην Wrestlemania θα είναι ο Roman Reigns, ο οποίος θα αγωνιστεί κόντρα στον Braun Strowman στο Fastlane.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Επιστρέφει την Δευτέρα ο Undertaker Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top