ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Μεγάλο πρόβλημα υγείας ο UndertakerΤεράστιο θέμα συζήτησης προέκυψε παρασκηνιακά στο περασμένο RAW με τον Undertaker σχετικά με το θέμα υγείας που περνάει. Φήμες ότι πρόκειται για την τελευταία του WrestleMania.

Στο περασμένο RAW πηγές από το εσωτερικό της εταιρίας κάνουν λόγο πως ο Phenom περπατούσε εμφανώς με μεγάλο πόνο. Αναφέρθηκε επίσης ότι δεν ήταν καθόλου χαρούμενος λόγω του μεγάλου πόνου που ένιωθε. Ως αποτέλεσμα, υπήρχε ως γενικό θέμα συζήτησης για το εάν το ματς με τον Reigns θα είναι το τελευταίο του στη WrestleMania.

O Deadman αγωνίστηκε στο Royal Rumble και ένιωθε μεγάλους πόνους στο γοφό του από τότε. Από τότε υπήρχε μία ελπίδα ότι θα καλυτερέψει αλλά από ότι φαίνεται τα πράγματα γίνονται χειρότερα. 

Αυτό το σαββατοκύριακο ο Taker έγινε 52 ετών και ακόμα υπάρχουν τεράστια ματς που δεν έγιναν ακόμα όπως με τον Sting και τον John Cena που ο κόσμος ακόμα θέλει και συζητάει. Αυτά τα ματς θα είχαν πολύ μεγάλο οικονομικό αντίκτυπο αλλά με τα τελευταία προβλήματα του Deadman φαίνονται ουτοπικά. Ο μεγαλύτερος λόγος που βασίζονται οι φήμες περί τερματισμού της καριέρας του Phenom είναι πως θα υποβληθεί σε σοβαρή εγχείρηση για να σταματήσουν οι πόνοι, η οποία όμως θα του απαγορέψει την είσοδο ξανά στα ρινγκ. 

Item Reviewed: Μεγάλο πρόβλημα υγείας ο Undertaker Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top