ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Το μεγάλο στοίχημα της Wrestlemania 33


Ο Νίκος Γκιώνης γράφει για τον αγώνα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό από την έκβασή του την επιτυχία ή αποτυχία της Wrestlemania 33, το Roman Reigns vs Undertaker.

Οι δύο αγώνες για παγκόσμιο τίτλο στην φετινή Wrestlemania δεν μοιάζουν αρκετά σημαντικοί όπως θα έπρεπε. Από τη μία, το Goldberg vs Brock Lesnar για το Universal Championship θα διαρκέσει λίγα λεπτά και λογικά με νικητή τον Lesnar. Από την άλλη, το Bray Wyatt vs Randy Orton για το WWE Championship δεν έχει χτιστεί για να μοιάζει ότι οι τύχες του WWE μετά την Wrestlemania θα κριθούν από αυτό.

Αντίθετα, το Undertaker vs Roman Reigns διαθέτει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένα main event της Wrestlemania κι ας μην διακυβεύεται κάποιος τίτλος. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Καθοριστικό ρόλο παίζει το ότι ανάλογα με το αποτέλεσμα και τον τρόπο με τον οποίο θα έρθει, θα καθοριστούν πολλά πράγματα στο μέλλον του WWE.

Ο Reigns έχει επιλεχτεί ως το επόμενο πρόσωπο της εταιρείας χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία μέχρι στιγμής. Από το Royal Rumble και μετά έχει παρατηρηθεί μια σταδιακή μεταστροφή του που τον φέρνει προς το στρατόπεδο των heels. Αυτή είναι η ευκαιρία να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς είναι ο Reigns και για πού πηγαίνει. Πηγαίνει ακόμα για κορυφαίος babyface της εταιρείας ή θα αλλάξει ρότα;

Αν κερδίσει ο Reigns καθαρότατα χωρίς να γίνει κάποια αλλαγή στον χαρακτήρα του τότε όλα θα έχουν γίνει για το τίποτα. Το μίσος προς το πρόσωπό του θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και θα είναι αδύνατο για το WWE να τον κάνει αντικαταστάτη του John Cena.

O Undertaker έχει φτάσει πλέον στο σημείο που κάθε χρόνο αναρωτιόμαστε αν θα είναι ο τελευταίος αγώνας της καριέρας του. Πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία θα παρουσιαστεί. Με νίκη του γίνεται λιγότερο πιθανό το τέλος της. Συνηθίζεται οι μεγάλοι superstars να ηττούνται στον τελευταίο αγώνα της καριέρας τους για χάρη του νεότερου.

Μην ξεχνάμε και το ενδεχόμενο να είναι αυτός ο τελευταίος αγώνας της θρυλικής καριέρας του Undertaker. Λέγεται ότι το σώμα του βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και ίσως να μην αντέχει να βγάλει ακόμα και έναν αγώνα το χρόνο. Αν όντως πρόκειται για την τελευταία εμφάνισή του, πρέπει οπωσδήποτε ο αγώνας να κλείσει το show και ο 'Deadman' να γνωρίσει την αποθέωση που του αρμόζει.

Παράγοντας Χ στον αγώνα είναι ο Braun Strowman. Ο γίγαντας του RAW έχει αναμειχθεί σε κάποια segments των δύο αντιπάλων και υπάρχουν στοιχεία ότι θα παρέμβει. Θα μπορούσε να αναμειχθεί ώστε να συνεχίσει την κόντρα με τον Roman Reigns που άφησε στη μέση στο Fastlane. Θα μπορούσε όμως και να επιτεθεί στον Undertaker και να ανοίξει κόντρα μαζί του. Θα μπορούσε και να μην παίξει κανένα ρόλο. Κανείς δεν ξέρει.

Είναι ξεκάθαρο ότι στο Undertaker vs Roman Reigns διακυβεύονται τα περισσότερα στη φετινή Wrestlemania. Ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο σε σύγκριση με τους άλλους αγώνες και η έκβασή του θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία της Wrestlemania. Αν δε γίνει κάτι σημαντικό τότε το στοίχημα θα έχει χαθεί. Όλα δείχνουν, όμως, πως σε αυτόν τον αγώνα θα κριθούν πολλά.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Το μεγάλο στοίχημα της Wrestlemania 33 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top