ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Εκτός Wrestlemania ο Rusev;


Εξαιρετικά πιθανό θεωρείται το σενάριο να απουσιάσει από την φετινή Wrestlemania ο Rusev λόγω τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον ώμο.


Την πληροφορία γνωστοποίησε ο Big Show σε fan ο οποίος τον ρώτησε γιατί κέρδισε τον Rusev με τον τρόπο που τον κέρδισε στο Fastlane. O Big Show απάντησε ότι ο Rusev έχει τραυματισμό στον ώμο και θα χρειαστεί χειρουργείο.

Ο Rusev αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στο πρόγραμμα του WWE. Αν τελικά μπει για χειρουργείο, τότε θα χάσει σίγουρα την Wrestlemania. Γι' αυτό το λόγο έσπασε η συμμαχία του με τον Jinder Mahal και ηττήθηκε από τον Big Show στο Fastlane.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Εκτός Wrestlemania ο Rusev; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top