ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Ποιος αγώνας θα κλείσει την Wrestlemania;


Το debate για το ποιος αγώνας θα κλείσει την Wrestlemania 33 αφορούσε μέχρι πρόσφατα το Lesnar vs Goldberg και το Wyatt vs Orton αλλά ίσως να είναι άλλη αναμέτρηση το main event της βραδιάς.

Τα αρχικά πλάνα όριζαν σαν main event της Wrestlemania τον αγώνα για το Universal Championship ανάμεσα στον Goldberg και τον Brock Lesnar. Η μικρή διάρκεια που θα έχει ο αγώνας, όμως, κάνει τους διοικούντες διστακτικούς. Ο αγώνας του Bray Wyatt με τον Randy Orton για το WWE Championship δεν δείχνει αρκετά σημαντικός για main event.

Γι' αυτό το λόγο το WWE καταφεύγει στην τρίτη λύση, η οποία φαίνεται να επικρατεί. Αυτή είναι να το Undertaker vs Roman Reigns. Το WWE έχει δει ότι ο συγκεκριμένος αγώνας συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κόσμου στην κάρτα και αυτή τη στιγμή θεωρείται το main event.

Φυσικά, όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν, καθώς ο Vince McMahon αλλάζει γνώμη συνεχώς. Αν, τελικά, το Reigns vs Undertaker είναι main event, θα είναι από τις λίγες περιπτώσεις που δεν θα κλείσει την Wrestleania αγώνας για τίτλο.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ποιος αγώνας θα κλείσει την Wrestlemania; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top