ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Σε συζητήσεις με το WWE οι Hardys


Μετά την αποχώρηση των Hardys από το TNA άρχισαν τα σενάρια περί επιστροφής τους στο WWE. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τα δύο αδέρφια βρίσκονται σε συζητήσεις με το promotion στο οποίο έγιναν γνωστοί.


Αμέσως με το που έγινε γνωστή η κατάληξη των διαπραγματεύσεων των Hardys με το TNA, το WWE έκανε κίνηση για να διαπραγματευτεί μαζί τους. Οι συζητήσεις βρίσκονται εν εξελίξει και δείχνουν να πηγαίνουν καλά.

Με την δουλειά τους στο TNA τον τελευταίο χρόνο οι Hardys συγκαταλέγονται στα πιο καυτά ονόματα του χώρου. Ο Jeff έχει να εμφανιστεί στο WWE από το 2009, ενώ ο Matt από το 2010.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Σε συζητήσεις με το WWE οι Hardys Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top