ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Πρόταση του WWE στους Hardys


Μετά τις φήμες για συζητήσεις των Hardys με το WWE μετά την αποχώρησή τους από το TNA, έγινε γνωστό ότι το promotion του Connecticut έχει κάνει επίσημη πρόταση στους Hardys.


Σύμφωνα με το Pro Wrestling Sheet, το WWE κατέθεσε πρόταση στα αδέρφια για να επιστρέψουν στο promotion όπου έγιναν γνωστοί. Όλα δείχνουν ότι οι Hardys θα αποδεχτούν την πρόταση.

Το αν θα επιστρέψουν με το "Broken" gimmick παραμένει άγνωστο, καθώς οι Hardys βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη με το Impact Wrestling. Το promotion ζητά ποσοστό από τα έσοδα των Hardys από το συγκεκριμένο gimmick όταν εμφανίζονται σε άλλα show με την δικαιολογία ότι στο gimmick είχαν ανάμειξη και άνθρωποι της εταιρείας.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Πρόταση του WWE στους Hardys Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top