ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Τα σχέδια του WWE σχετικά με τη διάρκεια του αγώνα Lesnar - Goldberg


Πολύς λόγος γίνεται σχετικά με τη διάρκεια του αγώνα Goldberg vs Brock Lesnar για τον τίτλο Universal, καθώς οι πρόσφατες τους συναντήσεις κράτησαν λιγότερο από 2 λεπτά.

Όπως έχουμε αναφέρει, το ματς Goldberg - Lesnar θα είναι το main event της βραδιάς, καθώς τραβάει τα βλέμματα ως εικόνα και έχει την αίγλη του box office δηλαδή δικαιολογεί την θέση του για να έχει μεγάλη εμπορική επιτυχία το σόου. Το WWE Championship ματς μεταξύ των Bray Wyatt και Randy Orton θα πάει προς τη μέση της κάρτας αγώνων.

Ένα ματς main event όμως αυτού του βεληνεκούς, πρέπει να έχει και την κατάλληλη διάρκεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο από πηγές του WWE, οι υπεύθυνοι της εταιρίας δεν προορίζουν αυτό το ματς να κρατήσει πολύ.

Το σχέδιο του WWE ήταν να διαλύσει ο Goldberg τους Owens και Lesnar για να χτιστεί ως αδιαπέραστος και κατακτητής, μόνο και μόνο για να τον εκθρονίσει ο Beast. Σύμφωνα με τα τωρινά σχέδια, το WWE θέλει τον Lesnar να νικάει σε ένα γρήγορο ματς τον Goldberg και να κλείσει η WrestleMania με την εικόνα του Lesnar ως νέου Universal πρωταθλητή.

Item Reviewed: Τα σχέδια του WWE σχετικά με τη διάρκεια του αγώνα Lesnar - Goldberg Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top