ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Το WWE θέλει να αγοράσει το Ring Of Honor


Σε συζητήσεις με την ιδιοκτήτρια εταιρεία του Ring Of Honor βρίσκεται το WWE για μια ενδεχόμενη εξαγορά του μεγαλύτερου indy promotion των ΗΠΑ.


Το WWE και η Sinclair Broadcasting Group έχουν αρχίσει τις συζητήσεις από τον περασμένο Ιανουάριο. Προς το παρόν παραμένουν μόνο συζητήσεις και δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση. Οι διαπραγματεύσεις κινούνται με αργούς ρυθμούς.

Σε μια ενδεχόμενη συμφωνία θα είχε ενδιαφέρον το τι θα γίνει με τα προγράμματα του ROH. Λέγεται ότι θα παρέμενε στο WWE Network ως εβδομαδιαίο show αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν με το roster.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Το WWE θέλει να αγοράσει το Ring Of Honor Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top