ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

205 Live 11/4/2017: Η νέα εκδοχή του TJ Perkins αποδίδει


O TJ Perkins εμφανίστηκε ανανεωμένος ως heel και κέρδισε τον Jack Gallagher έχοντας την στήριξη του Neville. Την έφερε στον Noam Dar ο Rich Swann. Κορόιδεψε τον Brian Kendrick ο Akira Tozawa.


Ο Brian Kendrick αγωνιζόταν κόντρα στον Mustafa Ali και είχε κλειδώσει το Captain's Hook όταν το καμπανάκι χτύπησε χωρίς να γίνει tap out. Επικράτησε σύγχυση με τον διαιτητή και τον χρονομετρητή, ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο Akira Tozawa. O Ali βρήκε την ευκαιρία και πήρε τη νίκη. Μετά τον αγώνα ο Tozawa είπε ότι αυτό ήταν το δεύτερο μάθημα: Η εμφάνιση μπορεί να είναι παραπλανητική.

Ο Rich Swann κέρδισε τον Johnny Ocean. Μετά τον αγώνα αναφέρθηκε στον Noam Dar και την Alicia Fox. O Dar ήρθε με την Fox στο ρινγκ. Εμφανίστηκε ένας κούριερ με δώρο για την Fox. Ο Dar είπε ότι αυτός πήρε το δώρο. Η Fox άνοιξε το κουτί και έσκασε πάνω της πούδρα.

Ο TJ Perkins και ο Jack Gallagher έδωσαν έναν πολύ ωραίο αγώνα στο main event, με τον Perkins να αγωνίζεται πρώτη φορά ως heel και να κερδίζει με Detonation Kick. Μετά τον αγώνα ο Neville σήκωσε το χέρι του Perkins.

Αποτελέσματα 205 Live 11/4/2017

- Ο Mustafa Ali κέρδισε τον Brian Kendrick
- O Rich Swann κέρδισε τον Johnny Ocean
- O TJ Perkins κέρδισε τον Jack Gallagher

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 11/4/2017: Η νέα εκδοχή του TJ Perkins αποδίδει Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top