ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

205 Live 18/4/2017: Οι δύο υπερνικούν τον έναν


Μπορεί να κέρδισε τον TJ Perkins, αλλά ο Austin Aries το πλήρωσε δεχόμενος επίθεση από τον Perkins και τον Neville. Έμεινε μόνη της η Alicia Fox. Άλλο ένα μάθημα από τον Akira Tozawa στον Brian Kendrick.


Ο Brian Kendrick παρενέβη στον αγώνα του Akira Tozawa με τον Tony Nese αλλά κατά λάθος βοήθησε τον Tozawa να κερδίσει. O Nese εκνευρίστηκε και επιτέθηκε στον Kendrick. O Tozawa πήρε το μικρόφωνο και είπε ότι αυτό ήταν άλλο ένα μάθημα στον Kendrick: να έχει πάντα μάτια στην πλάτη του.

O Noam Dar διέκοψε promo του Rich Swann και του είπε να μην μπλέκεται στη σχέση του με την Alicia Fox. H Alicia Fox μπήκε στο ρινγκ και χώρισε τον Dar λέγοντάς του να αποχωρήσει. Ο Dar αποχώρησε και έμειναν η Fox με τον Swann. H Fox πήγε να φιλήσει τον Swann αλλά αυτός την σταμάτησε. Της υπενθύμισε πως πλήγωσε τον καλό του φίλο Cedric Alexander και της είπε ότι το πραγματικό του δώρο ήταν να δείξει στον κόσμο το πραγματικό ποιόν του χαρακτήρα της.

Ο Mustafa Ali δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ariya Daivari λόγω παρέμβασης του Drew Gulak. O Ali ετοιμαζόταν για Inverted 450 Splash όταν εμφανίστηκε ο Drew Gulak με μια ταμπέλα που έλεγε No Fly Zone. H προσοχή του Ali αποσπάστηκε και ο Daivari εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να κερδίσει.

Ο Austin Aries και ο TJ Perkins έδωσαν ωραίο αγώνα στο main event. O Perkins εστίασε στο αριστερό γόνατο του Aries αλλά ο διεκδικητής του Cruiserweight Championship πήρε τη νίκη με Discus Fivearm. Μετά τον αγώνα ο Neville έτρεξε στο ρινγκ και τα έβαλε με τον Aries. O Perkins βοήθησε τον Neville και έβγαλαν εκτός μάχης τον Aries.

Αποτελέσματα 205 Live 18/4/2017

- Ο Akira Tozawa κέρδισε τον Tony Nese
- Ο Ariya Daivari κέρδισε τον Drew Gulak
- O Austin Aries κέρδισε τον TJ Perkins

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 18/4/2017: Οι δύο υπερνικούν τον έναν Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top