ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

205 Live 25/4/2017: Το πάνω χέρι ο Aries


O Austin Aries πήρε το πάνω χέρι στην κόντρα του με τον Neville στο τελευταίο 205 Live πριν το Payback. Απέτυχε πάλι ο Brian Kendrick κόντρα στον Akira Tozawa.


Ο Akira Tozawa και ο Rich Swann συμμάχησαν για να κερδίσουν τους Brian Kendrick και Noam Dar. O Dar χτύπησε κατά λάθος τον Kendrick και ο Tozawa πήρε την ευκαιρία για να κερδίσει τον αγώνα.

Με DQ κέρδισε τον Mustafa Ali ο Tony Nese καθώς ο Drew Gulak τον έβγαλε εκτός ρινγκ ενώ ο Ali ετοιμαζόταν να εκτελέσει το Inverted 450 Splash. Ο Ali έπεσε πάνω στον Gulak για να τον εκδικηθεί.

Ο Neville και ο Jack Gallagher αγωνίστηκαν στο main event με τον Neville να παίρνει τη νίκη με Rings Of Saturn. O Cruiserweight Champion επιτέθηκε στον ηττημένο μετά τον αγώνα και ο Austin Aries ήρθε για να τον αποτρέψει. Ο διεκδικητής του τίτλου κλείδωσε το Last Chancery στον Neville και τον άφησε όταν τον ανάγκασαν οι διαιτητές.

Αποτελέσματα 205 Live 25/4/2017

- Οι Akira Tozawa & Rich Swann κέρδισαν τους Brian Kendrick & Noam Dar
- O Tony Nese κέρδισε τον Mustafa Ali με DQ
- O Neville κέρδισε τον Jack Gallagher

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 25/4/2017: Το πάνω χέρι ο Aries Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top