ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

205 Live 4/4/2017: Η δεύτερη ευκαιρία του Austin Aries


O Austin Aries κέρδισε το main event και θα έχει κι άλλη ευκαιρία για το Cruiserweight Championship .O Rich Swann έστελνε τα δώρα στην Alicia Fox. Κορόιδεψε τον Brian Kendrick ο Akira Tozawa.


O Akira Tozawa πλήρωσε τον Brian Kendrick με το ίδιο νόμισμα. Προσποιήθηκε τον τραυματία στον αγώνα τους και όταν γύρισε την πλάτη του ο Kendrick τον κέρδισε με roll up.

O Rich Swann αντιμετώπισε τον Oney Lorcan από το NXT και κέρδισε με Phoenix Splash. Μετά τον αγώνα αποκάλυψε ότι τα δώρα που δέχεται η Alicia Fox τις τελευταίες εβδομάδες τα έκανε αυτός και όχι ο Noam Dar.

Ο Neville βγήκε για να πανηγυρίσει για τη νίκη του στην Wrestlemania και ευχαρίστησε το κοινό που δεν πίστεψε σε αυτόν και τον έκανε πιο επιθετικό και το ρόστερ του 205 Live.

Οι Austin Aries, TJ Perkins, Mustafa Ali και Jack Gallagher έδωσαν έναν πολύ ωραίο αγώνα με έπαθλο τη θέση πρώτου διεκδικητή για το Cruiserweight Championship. O Aries πήρε τη νίκη με Discus Fivearm στον Perkins.

Αποτελέσματα 205 Live 4/4/2017

- Ο Akira Tozawa κέρδισε τον Brian Kendrick
- O Rich Swann κέρδισε τον Oney Lorcan
- O Austin Aries κέρδισε τους TJ Perkins, Mustafa Ali και Jack Gallagher

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 4/4/2017: Η δεύτερη ευκαιρία του Austin Aries Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top